News

Prima reacție a lui Lucian Gabriel Popescu, omul despre care Alexandra Măceșanu credea că a răpit-o

31.07.2019 | 15:33
Prima reactie a lui Lucian Gabriel Popescu omul despre care Alexandra Macesanu credea ca a rapito
Lucian Gabriel Popescu a declarat că nu îl cunoaște pe Gheorghe Dincă. Sursa foto: a1.ro

Cartea de vizită a lui Lucian Gabriel Popescu a fost găsită de Alexandra Măceșanu în casa criminalului din Caracal în dimineața zilei de joi, 25 iulie. Adolescenta le-a spus polițiștilor în momentul în care a sunat la 112 că nu știe dacă el este cel care a răpit-o. 

Cum a reacționat Lucian Gabriel Popescu după ce numele său a apărut în presă

Lucian Gabriel Popescu este bărbatul pe care l-a menționat Alexandra Măceșanu în timpul unui apel la 112. Adolescenta a găsit cartea de vizită a acestui bărbat în casa lui Gheorghe Dincă și le-a spus polițiștilor că nu știe dacă el este cel care a răpit-o. Acum, Lucian Gabriel Popescu a ținut să lămurească felul în care s-a cunoscut cu Gheorghe Dincă.

Așadar, Lucian Gabriel Popescu a precizat într-un comunicat de presă că Gheorghe Dincă a venit la începutul lunii iulie a acestui an la Biroul de cadastru din Caracal. Criminalul Alexandrei Măceșanu a cerut informații despre actele care i-ar trebui pentru un cadastru. Popescu i-a spus că nu-l poate ajuta pentru că se pregăteșe să plece în concediu și i-a înmânat lui Dincă o carte de vizită spunând-i să revină după data de 22 iulie.

Alexandra Măceșanu a sunat de 3 ori la 112 în dimineața zilei de joi, 25 iulie
Alexandra Măceșanu le-a dat operatorilor de la 112 numele și adresa lui Lucian Gabriel Popescu. Sursa foto: Facebook.com

Imaginea și renumele lui Lucian Gabriel Popescu au fost afectate de crima de la Caracal

Lucian Gabriel Popescu a mai spus că nu cunoaște „alte amănunte legate de persoana numitului Dincă” și a cerut presei să nu îl mai contacteze pentru că nu poate da detalii despre Gheorghe Dincă pentru că nu l-a cunoscut personal. Popescu a mai spus că el și familia lui au fost „puternic afectați emoțional și profesional” de cazul de crimă de la Caracal, potrivit digi24.ro.

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu a sunat la 3 ori la 112 oferindu-i operatoarei, dar și celor doi polițiști cu care a discutat informații despre locul unde se află și ce vede în jurul ei. Adolescenta de 15 ani a precizat că nu știe dacă cartea de vizită pe care a găsit-o în locuința lui Gheorghe Dincă este cea a criminalului.