ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Prima reacție a lui Marinos Ouzounidis după calificarea Craiovei în semifinale: ”Să fim mai concreți în fața porții”

Autor: Patrice Podina | 02.03.2021 | 23:02
Prima reacție a lui Marinos Ouzounidis după calificarea Craiovei în semifinale: ”Să fim mai concreți în fața porții”
Propuneri surpriză pentru Marinos Ouzounidis: „Bancu mijlocaș dreapta și Mamut la închidere!” Exclusiv Foto: SportPictures.eu

Universitatea Craiova a înscris un singur gol în meciul cu Chindia Târgoviște, în sferturile Cupei României, iar lipsa de eficacitate a oltenilor îl nemulțumește pe Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

De când grecul a preluat banca tehnică a Universității, alb-albaștrii au înscris doar 3 goluri, în trei partide de campionat și două meciuri de Cupă.

”Am avut multe ocazii să înscriem, cred că puteam să închidem meciul mai devreme, dacă fructificam ocaziile pe care ni le-am creat. Bine că am fost primii care am înscris, dar trebuie să fim mai concreți în fața porții”, a spus Marinos Ouzounidis.

Nu reclamă penalty-ul neacordat

Întrebat dacă este nemulțumit pentru neacordarea unui penalty, în minutul 18, la intervenția lui Iacob asupra lui Marius Constantin, tehnicianul grec a declarat că îl dezamăgesc mai mult ratările elevilor lui și nu o greșeală de arbitraj

ADVERTISEMENT

”Sper că a fost doar o greșeală, toți facem greșeli. În astfel de meciuri să primești un penalty să deschizi scorul, îți faci meciul mai ușor.

Problema nu este dacă a fost sau nu penalty, ci faptul că atacanții noștri nu marchează. Au nevoie de mai multă încredere pentru că ajungem ușor în careul advers dar acolo trebuie să finalizăm”, a reacționat Ouzounidis.

Campionatul este prioritar

Universitatea Craiova este prima semifinalistă a Cupei, dar pentru antrenorul ”Leilor din Bănie” campionatul este prioritar.

ADVERTISEMENT

”Nu mă gândesc la câștigarea Cupei, mă gândesc la fiecare meci în parte. Sunt mulțumit că ne-am calificat, dar mă gândesc în primul rând la meciurile din campionat”, a încheiat Ouzounidis.

Cu cinci etape înaintea finalului sezonului regulat Universitatea se situează pe locul 3 al clasamentului, la 7 puncte în urma echipelor de la FCSB și CFR.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!