Sporturi

Prima reacţie a lui Marius Copil după victoria cu Marin Cilic! “Pot provoca daune cu serviciul meu”

25.10.2018 | 16:14
Prima reactie a lui Marius Copil dupa victoria cu Marin Cilic Pot provoca daune cu serviciul meu
ADVERTISEMENT

Marius Copil l-a învins pe Marin Cilic, scor 7-5, 7-6(2), în turul doi al turneul ATP de la Basel. Tenismenul român a oferit o primă reacţie după cea mai importantă victorie din carieră, prima împotriva unui jucător care se află în Top 10. La finalul meciului, sportivul arădean a susţinut că era sigur că pe finalul anului va juca mult mai bine.

“Nu chiar, am jucat bine ultimele trei meciuri și mă simt încrezător. Știam că la final de an o să joc bine, pentru că îmi place să joc indoor, este suprafața mea preferată. Cu serviciul meu, pot provoca daune! Chiar am servit bine azi și știam că trebuie să-mi iau șansele la retur. Nu e ușor să joci împotriva unuia care servește bine. L-am presat pe serviciul doi. Sunt fericit să fiu aici, în sferturile de finală. Sper s-o țin tot așa “, a declarat Marius Copil pentru Tennis TV.

ADVERTISEMENT

Prima reacţie a lui Marius Copil după victoria cu Marin Cilic! “Fac totul în prezent”

După victoria în faţa lui Marin Cilic, Marius Copil se va duela cu Taylor Fritz în sferturile de finală ale turneului ATP de la Basel. Tenismenul român a prefaţat meciul contra jucătorului american  aflat pe locul 57 şi a declarat că va fi un meci spectaculos.

“Va fi un alt meci, dar sper să joc la fel de bine. Nu-mi aduc aminte dacă am mai jucat cu el. Poate am făcut-o cu mult timp în urmă, dar nu-mi amintesc, sincer să fiu. Îl știu bine. E un băiat bun, joacă bine, este în formă acum, amândoi jucăm bine. Cred că va fi un meci spectaculos, în care sper să-mi iau șansele. La meciul cu Cilic, la cele două mingi de break din finalul setului, am încercat să rămân în prezent, nu să mă gândesc în trecut, pentru că nu se schimbă nimic. Și nici în viitor, de asemenea. Fac totul în prezent, tot ce pot. Am trămas în set și am mers în tie-break. Am reușit, sunt foarte fericit”, a mai precizat Marius Copil.

ADVERTISEMENT
Prima reacţie a lui Marius Copil după victoria cu Marin Cilic de la turneul ATP Basel
Prima reacţie a lui Marius Copil după victoria cu Marin Cilic de la turneul ATP Basel