Fotbal intern

Prima reacţie a lui Mihai Rotaru după durerosul eşec! Discursul ţinut jucătorilor şi ce mesaj cu tâlc i-a trimis, în miez de noapte, unui mare antrenor român. Exclusiv

04.08.2020 | 14:41
Prima reactie a lui Mihai Rotaru dupa durerosul esec Discursul tinut jucatorilor si ce mesaj cu talc ia trimis in miez de noapte unui mare antrenor roman Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat titlul de campioană a României, un trofeu aşteptat în Bănie de 29 de ani. Durerea a fost mare în rândul jucătorilor şi a oficialilor, dar şi printre suporterii care au creat o atmosferă superbă după înfrângerea cu CFR Cluj. FANATIK a aflat care a fost prima reacţie a lui Mihai Rotaru după durerosul eşec, dar şi ce mesaj i-a trimis, în miez de noapte, unui mare antrenor român.

Imediat după fluierul de final al lui Ovidiu Haţegan, jucătorii Universităţii Craiova s-au prăbuşit pe gazon, în lacrimi, fiind conştienţi că au ratat o ocazie uriaşă să câştige titlul de campioni ai României.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că fotbaliştii şi staff-ul tehnic al echipei au luat cina împreună cu Mihai Rotaru, iar acesta i-a îmbărbătat cu un discurs care aduce speranţă în Bănie.

Discursul ţinut de Mihai Rotaru în faţa jucătorilor Universităţii Craiova

Într-o atmosferă apăsătoare, Mihai Rotaru le-a ţinut un discurs scurt jucătorilor Universităţii Craiova, patronul formaţiei din Bănie folosind un citat al lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

“Cel mai mult învăţăm din eşecuri şi ratări. Succesele doar ne droghează, eşecurile ne învaţă cum să clădim mai corect drumul spre alte succese”, le-a transmis Mihai Rotaru jucătorilor şi membrilor staff-ului tehnic al Universităţii Craiova.

După ce masa s-a terminat, în jurul orei 2 dimineaţa, Mihai Rotaru i-a trimis discursul, printr-un mesaj, lui Mircea Lucescu, proaspătul antrenor al lui Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pregăteşte deja sezonul viitor

Chiar dacă dezamăgirea a fost mare în rândul oficialilor Universităţii Craiova, aceştia şi-au dat seama că nu este timp de pierdut cu regretele. Viitorul sezon porneşte la drum pe 22 august, iar Sorin Cârţu a anunţat la finalul meciului cu CFR Cluj că sunt deja cu gândul la următorul pas.

“Ne doare, dar acum, trebuie să vedem ce facem la anul. Campionatul viitor încercăm să ne luăm toate măsurile să fim mai constanți și să câștigăm campionatul”, spunea Sorin Cârţu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova îşi află peste 6 zile adversarul din Europa League

Imediat după startul Ligii 1, Universitatea Craiova va intra în focurile meciurilor din cupele europene. Ştiinţa este calificată în turul 1 preliminar din Europa League, unde va fi cap de serie, astfel că avea parte de un adversar mai accesibil.

Greul ar urma să înceapă din următoarea fază, când pe lista posibililor adversari se află nume grele precum Tottenham, AC Milan, Galatasaray sau Glasgow Rangers. Universitatea Craiova va afla pe 10 august cu cine va juca în turul 1 preliminar din Europa League, meciul urmând să se dispute, într-o singură manşă, pe 27 august.

ADVERTISEMENT
Tags: