Sport

Prima reacție a lui Mihai Stoica după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: “Altfel, nu venea!”

Mihai Stoica s-a declarat bucuros de revenirea lui Nicolae Dică la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după revenirea lui "Dicanio".
26.07.2022 | 18:54
Prima reactie a lui Mihai Stoica dupa revenirea lui Nicolae Dica la FCSB Altfel nu venea
Prima reacție a lui Mihai Stoica după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: "Altfel, nu venea!". Sursa: Facebook Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Toni Petrea a fost destituit după înfrângerea cu Rapid şi fostul decar al roş-albaştrilor a revenit pentru al doilea mandat de antrenor.

Prima reacție a lui Mihai Stoica după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: “S-a întors cu cifre bune ca jucător, trebuia s-o facă și ca antrenor”

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a postat un mesaj pe reţelele de socializare la revenirea lui Nicolae Dică la echipă:

ADVERTISEMENT

“S-a întors cu cifre bune ca jucător, trebuia s-o facă și ca antrenor. Altfel, nu venea”, este mesajul lui Mihai Stoica pe Facebook, unde a postat şi trei imagini în care apare alături de Nicolae Dică.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică
Mesajul de pe Facebook al lui Mihai Stoica, la revenirea lui Nicolae Dică. Sursa: Facebook Mihai Stoica

Gigi Becali: “O să îi dau libertate în tur, să fie pe primul loc la mare diferenţă”

Gigi Becali a declarat într-o conferinţă de presă de la palat că îi va oferi libertate lui Nicolae Dică până la finalul turului, obiectivul fiind acela de a duce FCSB pe primul loc:

ADVERTISEMENT

“Vrea mai multă libertate, îi dau mai multă libertate. O să îi dau libertate în tur, să fie pe primul loc la mare diferenţă. Nu pot să îi pun obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. Înseamnă următorul an. 

Calificarea în grupele Conference League depind de viitorul clubului. Dacă nu ne calificăm, eu încep să mă retrag în mare parte. Este un meci decisiv, iar dacă trecem de acest meci, mai sunt şi alte meciuri decisive.

ADVERTISEMENT

“El face schimbările, nu mai fac eu. Dacă văd că nu merge…”

Dică mi-a spus că vede altfel. Am discutat în mare. I-am spus că va avea libertate 15 meciuri. El face schimbările, nu mai fac eu. Dacă văd că nu merge… Mi-a spus să îl las câteva meciuri, să îşi impună filosofia.

Şi aşa nu mai am mult. E posibil să nu mă retrag, dar din ce văd… Oamenii din fotbal mă ştiu pătimaş. Numai că, nu mai sunt aşa… Hai să spunem că nu s-a stins, că fotbalul e frumos. Dar sunt prea mulţi bani, 4-5 milioane de euro. E o nebunie”, a spus Gigi Becali la palat.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică începe abrupt aventura pe banca celor de la FCSB. Roş-albaştrii vor evolua joi, împotriva lui Saburtalo Tbilisi, în meciul retur din Conference League. Noua echipă a lui Dică are nevoie de o victorie la două goluri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 14,00 este cota pentru „gazdele se califică la lovituri de departajare” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT