Sport

Prima reacție a lui Mircea Rednic după ce a citit în FANATIK știrea-bombă. ”Îmi iau lucrurile de la Săftica și plec! Doar nu stau să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo!” Exclusiv

Mircea Rednic a oferit o prima reacție după ce a aflat din FANATIK că a fost demis de Dinamo. Fostul tehnician lasă să se înțeleagă că în spatele deciziei este administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan.
21.12.2021 | 20:11
Prima reactie a lui Mircea Rednic dupa ce a citit in FANATIK stireabomba Imi iau lucrurile de la Saftica si plec Doar nu stau sa ma rog de Muresan sa raman la Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a aflat din FANATIK că nu mai este antrenorul echipei Dinamo, informație oferită în exclusivitate de site-ul nostru.

Tehnicianul avea promisiunea fermă a conducerii că va fi susținut în încercarea de redresare a echipei, ajunsă pe penultimul loc al clasamentului. În această după amiază oficialii dinamoviști s-au răzgândit, însă.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic: ”Este surpriza vieții mele”

Ultimul mandat al lui Mircea Rednic pe banca roș-albilor a fost, poate, și cel mai greu. Într-o acută criză financiară, gruparea din Ștefan cel Mare a fost chiar sprijinită financiar de antrenorul pe care tocmai l-au demis.

Mircea Rednic a mărturisit într-un cerc de prieteni apropiați că nu se aștepta la așa ceva și că este cel mai neplăcut moment din întreaga lui carieră.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul așteaptă acum să fie chemat la discuții pentru o reziliere amiabilă a contractului, după ce a aflat din FANATIK că a fost înlăturat.

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, le-a spus Mircea Rednic unor apropiați.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic fusese mandatat să reconstruiască echipa

Mircea Rednic era pregătit, dar și mandatat inițial de conducerea clubului, să reconstruiască echipa din Ștefan cel Mare în încercarea de a evita prima retrogradare din istoria clubului.

Două luni și aproximativ trei săptămâni a durat ultimul mandat al lui Mircea Rednic la echipa pe care de-a lungul anilor a ajutat-o în repetate rânduri financiar.

Demiterea lui i-a luat prin surprindere și pe cei din generația de aur a roș-albilor, Ioan Andone aflând, de asemenea, din FANATIK de eliberarea din funcție a bunului său prieten.

Nu e mai puțin adevărat că nici rezultatele nu l-au ajutat pe Rednic. În cele 11 meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 ”câinii” nu au obținut decât o victorie și trei remize.

ADVERTISEMENT