Sport

Exclusiv. Neluțu Varga, despre transferurile lui Bauza și Baeten la CFR Cluj: „Dan Petrescu îi va face zmei. Ei nu vor în Liga 2, noi le oferim șansa să se bată la titlu!”

În exclusivitate pentru Fanatik, Neluțu Varga a oferit o primă reacție despre posibilul transfer la CFR Cluj al jucătorilor Juan Bauza și Wiliam Baeten de la FCU Craiova.
12.06.2024 | 15:37
Exclusiv Nelutu Varga despre transferurile lui Bauza si Baeten la CFR Cluj Dan Petrescu ii va face zmei Ei nu vor in Liga 2 noi le oferim sansa sa se bata la titlu
Neluțu Varga a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre transferurile lui Bauza și Baeten la CFR Cluj., foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este foarte aproape de a detona o adevărată bombă pe piața transferurilor, în încercarea de a cuceri un nou titlu de campioană după o pauză de doi ani. Gruparea din Gruia este în negocieri avansate pentru transferul jucătorilor Juan Bauza și William Baeten de la FCU Craiova, și dacă nu va interveni nimic de ultim moment actele vor fi parafate la începutul săptămânii viitoare.

Neluțu Varga despre transferul lui Bauza și Baeten la CFR Cluj: „Îi așteptăm cu brațele deschise ”

Din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK, CFR Cluj și FCU Craiova sunt aproape înțelese pentru împrumutul pe un an al celor doi jucători la gruparea din Gruia. Negocierile au fost puratte între antrenorul clujean Dan Petrescu și patronul oltean Adrian Mititelu, în acest moment singurul lucru care lipsește fiind acordul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Detaliile contractului au fost confirmate de Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, care a oferit și o primă reacție în exclusivitate pentru FANATIK despre mutarea bombă pe care este gata să o realizeze.

„Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o periopadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

ADVERTISEMENT

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne mai înțelegem cu jucătorii și dacă totul va fi în regulă Bauza și Baeten se vor prezenta la CFR Cluj și vor începe pregătirea împreună cu Dan Petrescu. Lui Dan Petrescu îi plac foarte mult acești doi jucători, iar Adrian Mititelu i-a spus că nu-i dă decât lui, pentru că are încredere că o să-i antreneze la sânge și că vor fi doi superfotbaliști după acest an.

La finalul sezonului, Dan Petrescu va hotărî dacă Bauza și Baeten vor rămâne la CFR Cluj. Din câte am înțeles, nici Bauza și nici Baeten nu vor să joace în Liga 2, iar noi le putem oferi șansa să se bată la titlu.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu, este un tip de caracter, a spus că cei doi în SuperLiga nu vor ajunge decât la CFR Cluj, iar pentru asta nu pot decât să-i spun că am toată aprecierea pentru gestul domniei sale.

Dacă și jucătorii vor, totul va fi închis, iar ei vor fi fotbaliștii lui CFR Cluj pentru cel puțin un an”, este reacția exclusivă pentru FANATIK a lui Neluțu Varga referitoare la transferul lui Bauza și Baeten la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!