Sport

Prima reacție a lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Vom trece prin asta”. Cum i-a răspuns jucătoarea

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a oferit prima reacție după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu un medicament interzis, Roxadustat.
22.10.2022 | 14:17
Prima reactie a lui Patrick Mouratoglou dupa ce Simona Halep a fost depistata pozitiv Vom trece prin asta Cum ia raspuns jucatoarea
Simona Halep ar putea primi o suspendare între 2 și 4 ani. Sursă foto: Mutua Madrid Open / Twitter
ADVERTISEMENT
22-10-2022
11:27

Simona Halep, răspuns pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep i-a mulțumit lui Patrick Mouratoglou pentru susținerea necondiționată în urma suspendării pentru dopaj.

Simona Halep îi răspunde lui Patrick Mouratoglou pe Instagram
Simona Halep îi răspunde lui Patrick Mouratoglou pe Instagram

Numărul 9 mondial a repostat mesajul antrenorului francez pe pagina ei oficială de Instagram și a scris: „Așa vom face, Patrick!”.

Simona Halep a aruncat bomba după ce a dezvăluit că a fost depistată pozitiv la US Open, iar numărul 9 mondial ar putea primi o suspendare între doi și patru ani. Antrenorul jucătoarei a avut o primă declarație oficială.

Patrick Mouratoglou, primele declarații după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, o susține până în pânzele albe și e convins că vor reuși să treacă peste această lovitură.

ADVERTISEMENT

„Te susțin 100% în această luptă Simona. „Vom trece prin asta împreună”, a scris antrenorul Simonei Halep pe pagina oficială de Instagram.

Patrick Mouratoglou, mesaj de susținere pentru Simona Halep
Patrick Mouratoglou, mesaj de susținere pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou și Simona Halep colaborează de mai bine de șase luni. Fostul antrenor al Serenei Williams a acceptat să o pregătească pe româncă la începutul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

Toni Iuruc sare în apărarea Simonei Halep: „Vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!”

Și Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, i-a transmis acesteia un mesaj emoționant prin intermediul FANATIK: „Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun «No comment».

Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

ADVERTISEMENT

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis”, a spus Toni Iuruc pentru site-ul nostru.

Cristian Tudor Popescu, mesaj de susținere pentru Simona Halep: Nici nu ar avea sens. Iei aşa ceva şi ţi se face rău pe teren”

Cristian Tudor Popescu a vorbit pentru FANATIK despre scandalul de doping cu Roxadustat în care este implicată Simona Halep, iar reputatul ziarist e sigur de un lucru: „I-am urmărit cariera de la bun început, o ştiu foarte bine. Nici nu ar avea sens. Este un medicament anti-anemie. Care ce să facă? Creşte producţia de hemoglobină, creşte producţia de celule roşii şi, fireşte, transportul oxigenului.

ADVERTISEMENT

Ţi-ar putea mări capacitatea de efort. Dacă vă uitaţi în fişe, nu este un drog, este un medicament. Dacă vă uitaţi în fişa medicamentului, vă luaţi cu mâinile de cap la reacţii adverse. Este un medicament păcătos, periculos, pe care îl iei când eşti silit să îl iei, când n-ai ce face, pentru că are efecte adverse teribile. 

Uitaţi-vă la ce este acolo. Inclusiv hipertensiune pulmonară, greaţă, hiperpotasemie. Iei aşa ceva şi ţi se face rău pe teren. Este invers. Nu are cum să îţi facă bine. Este un medicament extrem de riscant”, a declarat repututatul ziarist pentru publicația noastră.

ADVERTISEMENT