Life

Prima reacție a lui Pepe după ce a fost acuzat că a fost violent cu Raluca Pastramă: ”Vom discuta pe probe”

23.11.2020 | 17:12
Prima reactie a lui Pepe dupa ce a fost acuzat ca a fost violent cu Raluca Pastrama Vom discuta pe probe
Prima reacție a lui Pepe după ce a fost acuzat că a fost violent cu Raluca Pastramă: ”Vom discuta pe probe”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pepe a avut o primă reacție după ce în urmă cu puțin timp a fost acuzat că a fost violent cu Raluca Pastramă, chiar în plină stradă, de față cu cele două fete. Cântărețul, pe numele real Ionuț Pascu, nu a dorit să ofere prea multe informații despre divorț, însă are dosarul pregătit. 

Cântărețul dorea să aibă o separare amiabilă de tânăra care i-a fost soție 8 ani, dar din păcate, acest lucru nu mai este posibil. Se pare că fiica afaceristului Nelu Pastramă este decisă să acționeze în instanță, dorind să câștige custodia exclusivă a fetelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Pepe susține că are probe și dovezi care îi susțin nevinovăția, nefiind deloc vorba de violență fizică la adresa brunetei. Artistul a precizat că va oferi mai multe detalii în clipa în care va exista o decizie clară dată de instanța judecătorească.

Pepe, reacție după ce ar fi fost violent cu soția sa, Raluca Pastramă

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești.

ADVERTISEMENT

În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe pentru wowbiz.ro, în timp ce o persoană apropiată cuplului a precizat că bruneta a obținut ordinul de protecție fără să aibă un motiv întemeiat.

Mai exact, sursa apropiată lui Pepe și soției sale, Raluca Pastramă, a mărturisit că lucrurile stau puțin diferit față de cum au fost relatate de frumoasa brunetă. Copiii nu erau de față, iar tânără nu are niciun fel de urmă sau vânătaie care să demonstreze că ar fi fost agresată de artist.

ADVERTISEMENT

Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vânătaie, ceva…

Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi. Raluca vrea, probabil, să divorțeze în instanță, vrea copiii, cu asta crede că îl are la mână pe Pepe.

ADVERTISEMENT

Discuțiile dintre ei sunt mai vechi, Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstru, garantat.

Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor”, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT