Life

Prima reacție a lui Pepe după ce a fost acuzat că și-a înșelat soția. Exclusiv

04.11.2020 | 11:19
Prima reactie a lui Pepe dupa ce a fost acuzat ca sia inselat sotia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pepe divorțează de Raluca, însă după ce a făcut marele anunț au ieșit la iveală informații care îl incriminează pe artist. Cântărețul este acuzat că și-ar fi înșelat soția cu o femeie de afaceri, într-un moment de slăbiciune, iar partenera lui de viață nu a reușit să treacă peste acest lucru.

Problemele dintre Pepe și Raluca sunt în familia artistului de ceva vreme, chiar de câțiva ani, iar totul a pornit de la o ceartă dintre mama cântărețului și nora sa, iar tensiunile ar fi rămas vii în continuare. Raluca a pus piciorul în prag, mai ales că ar fi aflat și de amantlâcul artistului și astfel a recurs la divorț, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut un punct de vedere cu privire de la Pepe, după ce l-am informat despre informațiile care circulă despre el și motivul divorțului, anume faptul că și-ar fi înșelat soția cu o altă femeie. Cântărețul amenință cu judecata și susține că nu este adevărat nimic din ce a apărut, iar motivele separării ar fi cu totul altele.

„Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare”, a declarat Pepe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pepe are două fetițe cu Raluca Pastramă

Cântărețul este un tată devotat și nu de puține ori a mărturisit că își iubește foarte mult soția, pe Raluca, cea care ar fi hotărât separarea și nu i-a mai dat nicio șansă artistului de împăcare. Partenera de viață a lui Pepe este hotărâtă să meargă pe drumuri separate, așa cum și el a declarat în clipul postat pe Youtube, pe 2 noiembrie.

Raluca și Pepe au rămas în relații foarte bune de prietenie pentru cele două fiice ale lor, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani).

ADVERTISEMENT

,,Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.”, a spus artistul în anunțul divorțului.

ADVERTISEMENT
Tags: