Fotbal intern

Prima reacţie a lui Slavko Perovic după ce a fost oprit de INMS să mai joace fotbal: “Voi fi alături de colegii mei. Sunt mâhnit”

24.06.2020 | 20:45
Prima reactie a lui Slavko Perovic dupa ce a fost oprit de INMS sa mai joace fotbal Voi fi alaturi de colegii mei Sunt mahnit
ADVERTISEMENT

Slavko Perovic a fost oprit din a mai juca fotbal de INMS din cauza unor probleme medicale la inimă.

Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar atacantul sârb nu poate să conceapă că nu va fi pe teren alături de colegii săi la derby-ul cu rivalii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Astfel, problemele lui Dinamo continuă, mai ales pentru că Perovic era unul dintre oamenii de bază din lotul lui Adrian Mihalcea.

Prima reacție a lui Slavko Perovic după ce a aflat că nu va juca împotriva FCSB-ului

Slavko Perovic a vorbit despre vestea tristă pe care a primit-o și a mărturisit că e dezamăgit pentru că nu va evolua în semifinalele Cupei României împotriva FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

Clubul a spus adevărul adevărat, nu am altceva de completat. O să mă odihnesc câteva zile și voi verifica apoi câteva lucruri. 

Nu voi juca acest derby și sunt extrem de mâhnit din această cauză. Voi fi alături de colegi, cu inima, sunt sigur că vor câștiga această confruntare. Echipa e foarte motivată pentru a învinge FCSB și nu va conta cine va juca, toți băieții vor să învingă”.

ADVERTISEMENT

„Situația mea este cu totul altă poveste, nu ține de acest meci, să ne focusăm doar pe derby. Este un moment important pentru echipa, pentru fani, pentru Dinamo”, a declarat atacantul sârb pentru gsp.ro

Dinamo a oferit primele informații după problemele de sănătate ale lui Slavko Perovic pe site-ul oficial:

ADVERTISEMENT

„Institutul Național de Medicină Sportivă (IMMS) din Capitală i-a recomandat astăzi atacantului dinamovist Slavko Perovic o perioadă de rapaus și reînceperea antrenamentelordupă un nou control medical, a anunțat staff-ul medical al echipei”.

Problemele lui Perovic, asemănate cu cele ale regretatului Ekeng

Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, a vorbit despre problemele pe care Slavko Perovic le are și a avertizat că poate suferi o tragedie la fel ca regretatul Patrick Ekeng.

„Perovic are o problemă mai veche ce a fost depistată și în Turcia și în Serbia. EKG-ul făcut arată niște unde T negative. Lui i s-a dat de la Spitalul Fundeni o perioadă de ”detraining” pentru a vedea dacă dispar aceste anomalii. Eu am stat alături de el aproape trei luni.

Nu e de joacă, poate suferi de moarte subită cum a fost la Ekeng! Perioada de ”detraining” nu s-a respectat și jucătorul a forțat să se antreneze.

Eu nu sunt de acord cu chestiile astea, chiar dacă conducerea clubului a fost. Sunt niște pași medicali clar de urmat, iar el nu i-a urmat. Eu am fost criticat de Bălănescu că nu m-am ocupat, dar conducerea l-a forțat mai repede decât spun medicii.

Trebuie să facă investigații din șase în șase luni. Trebuie văzută evoluția. Dacă există risc de 5%, e foarte mare din punctul meu de vedere.

Boala lui Perovic poate evolua în funcție de antrenamente. Dacă pregătirea e mai dură, cordul suferă, dacă e mai relaxat antrenamentul, poate că nu avansează.

Perovic trebuia să facă din nou analize în martie, iar acum cei de la Dinamo s-au trezit cu o vizită medicală ce le-a dat planurile peste cap. Electricitatea inimii dă semne că ceva nu e în ordine”, a spus Adrian Motoacă în urmă cu două săptămâni pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT