Life

Prima reacție a lui Tavi Clonda după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi apărut beată la TV: „Vor plăti!”

Prima reacție a lui Tavi Clonda după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi apărut beată în propria ei emisiune. Ce a spus acesta.
31.05.2023 | 21:45
Prima reactie a lui Tavi Clonda dupa ce sa spus ca Gabriela Cristea ar fi aparut beata la TV Vor plati
Tavi Clonda, reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi apărut beată. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a avut prima reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi apărut beată la TV. Acesta a amenințat cu instanța!

Tavi Clonda, reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi apărut beată

Tavi Clonda a fost revoltat după ce s-a spus că soția lui ar fi apărut beată la TV. Acesta a acuzat că soția lui este victima unei minciuni.

ADVERTISEMENT

El a insistat că nu este nimic adevărat din ce s-a spus despre Gabriela Cristea. Mai mult, soțului vedetei de la Antena Stars a spus că ea nici măcar nu consumă alcool vreodată.

Soțul Gabrielei Cristea a mai spus că fapta aceasta nu va rămâne nepedepsită și probabil vor acționa în instanță pentru a i se face dreptate vedetei. Nu știe ce măsuri vor lua, dar cu siguranță cei care au lansat acest zvon vor plăti, a spus clar și răspicat Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!”, a mai spus el pentru Click.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda tună și fulgeră după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la TV

Tavi Clonda tună și fulgeră. Soția lui a fost acuzată că ar fi apărut beată la TV, în emisiune. Soțul vedetei TV spune că nu îi vine să creadă că încă mai apar acuzații false în presă.

„Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat!

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a spus Tavi Clonda pentru Click.

ADVERTISEMENT