Fotbal international

Prima reacție a lui Valeriu Iftime după ce a aflat adversara lui FC Botoșani din Europa League: ”Vreau să batem cu 4-0”

31.08.2020 | 14:52
Prima reactie a lui Valeriu Iftime dupa ce a aflat adversara lui FC Botosani din Europa League Vreau sa batem cu 40
ADVERTISEMENT

FC Botoșani și-a aflat adversara din turul doi preliminar al Europa League. Formația antrenată de Marius Croitoru a avut noroc la tragerea la sorți și o va întâlni pe KF Shkendija din Macedonia.

Lui Valeriu Iftime îi place că echipa sa va juca meciul pe propriu teren și își dorește să se califice mai departe: ”Sunt bucuros că jucăm acasă cu o echipă care o putem învinge. Cea mai mare presiune e că dacă nu câștigăm e o tragedie.

ADVERTISEMENT

Pentru publicul local suntem favoriți. Atâta timp cât am bătut în Kazahstan și nu jucăm cu o campioană, atunci suntem favoriți. Suntem condamnați să câștigăm. Dacă nu fructificăm această șansă o să ne bată Dumnezeu. Va fi cel mai greu meci și trebuie să o tratăm ca o finală”.

Locul trei este obiectivul lui Botoșani în campionat

În campionatul României, FC Botoșani a câștigat contra celor de la Poli Iași cu 4-0, iar finanțatorul  lui Botoșani spune că diferența de scor trebuie să fie una mult mai mare. De asemenea, Pancu este unul dintre antrenorii care ar putea ajunge în viitor la Botoșani:

ADVERTISEMENT

Trebuia să batem cu 8-0 pe Poli Iași, diferența este foarte mare între noi și ei. Să nu se supere Pancu pe mine, mai ales că e pe lista mea și poate o să ajungă la mine în viitor”, a spus Valeriu Iftime la Digi Sport după tragerea la sorți.

Iftime spune că echipa sa ar trebui să câștige cu 4-0 și contra formației din Macedonia și nu are de gând să-l vândă pe Duganzic. Finanțatorul moldovenilor își dorește ca echipa sa să termine campionatul pe locul trei:

ADVERTISEMENT

Iftime vrea ca echipa sa să se califice mai departe

”Nu de Iași îmi arde mie, eu vreau să bat cu 4-0 această echipă din Macedonia. Este șansa noastră și a Botoșaniului să ajungă în turul 3. Pe Dugandzic îl vom ține cât vrem noi. Orice pe lumea asta are un preț, dar el mai are doi ani de contract. El poate pleca pentru un preț bun. Nu sunt oferte în acest moment pentru el și oricum nu pleacă până la iarnă de la noi.

În acest sezon din campionat vrem să terminăm pe 3. În primele două etape m-a impresionat FCSB, altă echipă nu văd așa puternică.

ADVERTISEMENT

Poate Viitorul dacă schimbă repede antrenorul. E diferență mare între ce era cu Hagi și ce se joacă acum. Va fi un meci interesant cu Dinamo. Contra nu poate face o echipă foarte tare în 2-3 săptămâni, dar pot pune probleme din avânt”. Partidele din turul doi preliminar al Europa League se vor juca pe 17 septembrie.

ADVERTISEMENT