Sporturi

Prima reacție a lui Vladimir Putin după victoria lui Khabib Nurmagomedov! ”Este rus până la urmă”

09.10.2018 | 13:06
Vladimir Putin a oferit prima reacție oficială după victoria conaționalului său Khabib Nurmagomedov în fața irlandezului Conor McGregor

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a oferit prima reacție oficială după victoria conaționalului său Khabib Nurmagomedov în fața irlandezului Conor McGregor în gala UFC 229. Oficialul rus, un fan al lui McGregor alături de care s-a și fotografiat în trecut, nu a fost afectat de faptul că după luptă au existat evenimente reprobabile.

Khabib Nurmagomedov l-a învins prin ștrangulare în runda a patra pe Conor McGregor, dar adevăratul show a început după încheierea luptei. Rusul a sărit din cușcă și s-a repezit să-l lovească pe partenerul de antrenament al irlandezului, iar mai mulți membri ai stafului său au intrat în octogon pentru a-i aplica o corecție lui McGregor.

Vladimir Putin s-a pozat în trecut cu irlandezul Conor McGregor
Vladimir Putin s-a pozat în trecut cu irlandezul Conor McGregor

Reacția lui Vladimir Putin după victoria lui Khabib Nurmagomedov: ”Așa e natural”

Președintele Vladimir Putin, care a urmărit lupta la Kremlin chiar în ziua în care a împlinit 66 de ani, a reacționat după victoria lui Khabib Nurmagomedov în fața irlandezului Conor McGregor. ”Desigur că l-a susținut pe Khabib. Este rus până la urmă. Așa e natural”, a declarat presei purtatorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitry Peskov.

La conferința de presă care a urmat luptei, Khabib Nurmagomedov a dezvăluit că imediat după ce a ajuns la vestiare a fost sunat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, care l-a felicitat pentru succesul obținut în fața lui Conor McGregor. Irlandezul a refuzat să meargă să stea de vorbă cu presa după această înfrângere, dar a scris pe rețelele de socializare că își dorește revanșa.

Deși a obținut a 27-a victorie din carieră și a rămas neînvins, Khabib Nurmagomedov a avut parte și de critici pentru modul în care s-a comportat după luptă. Unul dintre cei care l-au ”urecheat” a fost chiar tatăl său, Abdulmanap Nurmagomedov, care a spus că în afara octogunului sportivii ar trebui să fie pașnici.