News

Prima reacție a mamei copilului mort de la Sanador, după ce s-a decis că spitalul e vinovat: „Instituţia asta e o gaură neagră”

25.03.2019 | 13:33
Prima reacție a mamei copilului mort, după ce s-a decis vinovatul

Colegiul Medicilor din România a decis! Andreea Duță, mama copilului mort de la Sanador a fost pusă în fața cruntului verdict. Decizia a fost doar un vot de blam către medicii care nu l-au monitorizat pe copil după ce acesta a suferit o intervenție chirurgicală soldată cu complicații. “Mi-a spus că dacă se dovedeşte vinovăţia dumneaei, îşi asumă”, a spus mama copilului despre afirmațiile doamnei doctor, adăugând și faptul că medicul i-a spus soțului său să sune la 112.

Reacția mamei copilului mort de la Sanador: „E o mizerie decizia Colegiului Medicilor”

Andreea Duță, mama copilului mort de la Sanador, a reacționat după ce Colegiul Medicilor din România a decis vinovăția în cazul șocant. „E o mizerie decizia Colegiului Medicilor. Am spus în nenumărate rânduri că nu am încredere în această instiuţie din care principalul vinovat, dr. Bălănescu, cred că face şi parte sau soţul ei face parte.

Fac parte din toate comisiile posibile şi imposibile. Colegiul Medicilor demonstrează încă o dată că e inutilă în societatea românească, demonstrează că e diletant. Votul de blam e o sancţiune care priveşte imaginea, noi operăm aici cu imagini, nu operăm cu vieţilor oamenilor. Nu ştiu ce ar fi trebuit să facă mai mult echipa de medici care care mi-a omorât copilul ca să îşi piardă dreptul de liberă practică, mă întreb”, a spus Andreea Duţă, la Digi24.
Mama copilului mort de la Sanador, reacție după decizia Colegiului Medicilor!

Mama copilului mort de la Sanador, reacție după decizia Colegiului Medicilor!

Copil mort la Sanador din cauza neglijenței medicilor!

Un copil de un an și 10 luni a decedat după o intervenție simplă de hernie inghinală, interveție care a avut parte de câteva complicații, iar pentru că medicii nu au urmărit îndeaproape evoluția operației, copilul a murit, potrivit declarațiilor mamei acestuia. Cauza decesului este un șoc hemoragic în urma unei hemoragii interne, precizează reprezentanții Institutului Național de Medicină Legală (INML).