Life

Prima reacție a Margheritei de la Clejani, după ce a fost condamnată pentru că a condus drogată: ”Nu mă mai interesează sfera asta”

Margherita de la Clejani a făcut primele declarații, după ce a fost condamnată penal pentru că a condus sub influența drogurilor. Vedeta a primit o amendă usturătoare și are interzis să mai conducă vreun vehicul auto pentru următorul an.
05.11.2021 | 18:51
Prima reactie a Margheritei de la Clejani dupa ce a fost condamnata pentru ca a condus drogata Nu ma mai intereseaza sfera asta
Margherita de la Clejani și-a primit pedeapsa, după ce s-a urcat drogată la volan. Sursă foto: Instagram, Facebook / Montaj; Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalurile din familia Clejanilor parcă nu se mai sfârșesc. După ce, în urmă cu doar câteva luni, Fulgy a ținut primele pagini ale ziarelor cu problemele sale cu substanțele interzise, iată că a venit și rândul Margheritei. Fata cea mare a Clejanilor a fost condamnată în dosarul în care era acuzată că a condus sub influența substanțelor interzise și a primit o pedeapsă usturătoare.

Margherita, primele declarații după ce a fost condamnată

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru FANATIK, despre hotărârea judecătorilor care i-au aplicat o sancțiune de 16.000 de lei . Vizibil iritată din cauza condamnării primite, Margherita nu a dorit să discute foarte mult despre acest subiect, ea alegând să lase justiția să rezolve să cazul.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să mai dau declarații, pentru că nu mă mai interesează sfera asta mediatică. Nici nu am citit ce a apărut în presă, nu mai sunt interesată.”  ne-a declarat Margherita de la Clejani, în exclusivitate.

FANATIK l-a contactat și pe Ioniță de la Clejani, însă, vizibil afectat de problemele Margheritei, artistul a hotărât că îi va lăsa pe cei îndreptățiți să se ocupe de acest caz și să aplice legea așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

De departe, însă, cea mai afectată de toată această situație este Viorica de la Clejani, care ne-a spus că nici măcar nu mai vrea să audă de astfel de probleme.

Ce spunea Margherita de la Clejani după ce a fost prinsă drogată la volan

În mai 2020, fata Clejanilor a fost prinsă sub influența substanțelor interzise de către polițiștii rutieri, după ce a intrat într-o mașină parcată pe Bd. Gheorghe Șincai. Se pare că încă de atunci, pe Margherita nu o mai atrăgea ”sfera aceasta mediatică”, pentru că declarațiile sale erau cel puțin la fel de interesante.

ADVERTISEMENT

”Toate bune și frumoase…ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există…Eu mă uitam în oglindă, îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, îmi făceam buzele. Am condus bine. Mai era Jhonny Deep în mașină cu mine. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood.”, spunea Margherita, la vremea respectivă.

Clejanii și problemele cu legea

Margherita de la Clejani nu este singura persoană din celebra familie de artiști care are probleme cu legea. Conform Gândul.ro, Ioniță de la Clejani a fost și el în vizorul autorităților după ce ar fi amenințat un jurnalist. Incidentul ar fi avut loc în fața casei artistului în perioada în care Fulgy ținea primele pagini ale ziarelor cu scandalurile în care era implicat – și ele tot cu drogurile. 

ADVERTISEMENT

Însă nu numai narcoticele i-au adus necazuri lui Fulgy. Tânărul a fost cercetat și pentru tâlhărie, conducere fără permis și amenințare, după ce i-ar fi spus surorii sale vitrege, Ramona Manole că o omoară.

În ultimul an, problemele s-au ținut scai de capul Clejanilor. În urmă cu doar câteva săptămâni, tot Margherita a fost ținta atacului unor vandali. Vedeta și-a găsit distrus magazinul de pe Calea Victoriei.Marga declara atunci că nu știe cine ar fi putut să îi vrea rău și de ce să apeleze la un astfel de gest.

Singura care nu are probleme cu legea este Viorica, dar vedeta a fost la un pas de tragedie, după ce s-a infectat cu Covid-19. Deși până în momentul infectării celebra artistă susținea că virusul nu există, după ce s-a luptat cu boala, a ajuns la concluzia că teoriile conspirației nu sunt deloc adevărate.

ADVERTISEMENT