News

Prima reacție a Mariei Constantin, ultima soție a lui Marcel Toader: „Sunt înmărmurită”

03.08.2019 | 20:09
Prima reactie a Mariei Constantin ultima sotie a lui Marcel Toader Sunt inmarmurita

Lumea showbiz-ului românesc este în doliu, după moartea omului de afaceri Marcel Toader, care s-a stins din viață sâmbătă, în urma unui stop cardio-respirator. La scurt timp după aflarea acestei vești tragice, reacțiile din partea celor care l-au iubit și apreciat au început să curgă, nici Maria Constantin, ultima sa soție, neputând rămâne indiferentă în fața unui astfel de moment.

Ce spune Maria Constantin despre moartea lui Marcel Toader

Chiar dacă cei doi nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, cunoscuta solistă de muzică populară  a ținut, totuși, să transmită un scurt mesaj, acum când fostul partener de viață nu se mai află printre noi.

Sunt înmărmurită de durere”, s-a rezumat să spună Maria Constantin pentru huff.ro, mărturisind că nu își poate reveni încă din șocul acestei vești triste. În urmă cu ceva vreme, relația lor a făcut obiectul unui scandal ce a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal.

Maria Constantin, alături de fostul spț, Marcel Toader. Sursa foto: wowbiz.ro
Maria Constantin, alături de fostul spț, Marcel Toader. Sursa foto: wowbiz.ro

Marcel Toader avea probleme financiare

Chiar dacă era unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din showbiz-ul autohton, ajungând la un moment dat în topul milionarilor, Marcel Toader nu a dus lipsă de probleme financiare. De altfel, fostul rugbist nu s-a sfiit niciodată să vorbească deschis despre momentele dificile prin care trecea.

Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd”, mărturisea Marcel Toader în urmă cu ceva timp.

 

 

Tags: