News

Prima reacție a medicului pistolar de la Fundeni: „Acest eveniment a survenit și pe fondul unui surmenaj”. Cine este Mihai Eftimie

Care a fost justificarea medicului de la Spitalul Fundeni, prins cu pistol și macetă. Motivul pentru care a amenințat șoferul din trafic
03.07.2024 | 19:27
Prima reactie a medicului pistolar de la Fundeni Acest eveniment a survenit si pe fondul unui surmenaj Cine este Mihai Eftimie
Cum a justificat medicul de la Spitalul Fundeni prins cu pistol și macetă după ce a amenințat un șofer. Sursa foto: Facebook / Mihai Eftimie
ADVERTISEMENT

Un medic de la Institutul Fundeni, acuzat că miercuri dimineaţă, pe Şoseaua Fundeni, a ameninţat un alt şofer cu un pistol în urma unui conflict în trafic, și-a explicat comportamentul într-o postare pe Facebook.

Ce a transmis medicul de la Fundeni după ce a fost prins cu pistoale la el

El a afirmat că a perceput acțiunile șoferului reclamant ca fiind periculoase pentru viața sa, iar într-un moment de panică, a scos pistolul airsoft. Acesta a subliniat că incidentul nu reflectă activitatea sa profesională și standardele morale ale Spitalului Fundeni.

ADVERTISEMENT

„Regret profund escaladarea conflictului din trafic în care am fost implicat în această dimineaţă în drum spre locul de muncă. Am considerat că şoferul reclamant mi-a pus viaţa în pericol prin comportamentul său imprudent, schimbând banda de circulaţie fără semnalizare şi efectuând alte şicane în trafic.

M-am simţit ameninţat şi, într-un moment de panică, am ridicat pistolul airsoft, fără a-l îndrepta spre şofer, cu intenţia de a preveni alte incidente, nicidecum de a face rău”, scrie medicul Mihai Eftimie.

ADVERTISEMENT

Medicul a mai adăugat că deși nimic nu poate scuza gestul său, pe care îl regretă sincer, situația a apărut și din cauza surmenajului. „Colegii şi pacienţii mei pot confirma că nu am lipsit niciodată nemotivat de la muncă şi că activitatea mea profesională este impecabilă.

Sunt prezent zilnic în spital, de cele mai multe ori îmi văd pacienţii inclusiv în weekenduri, iar în ultimele zile mi-am continuat activitatea medicală în ciuda unei crize de astm documentată. Am lucrat permanent, punând întotdeauna pacienţii pe primul loc, indiferent de starea mea”, a precizat medicul.

ADVERTISEMENT

Medicul încearcă să-și apere cariera

El a reiterat că acest incident nu reflectă activitatea sa medicală și nici standardele morale și profesionale ale Spitalului Fundeni. „În afara spitalului, sunt un om şi, ca orice om, pot face greşeli. Voi continua să cooperez pe deplin cu autorităţile în cadrul investigaţiilor şi îmi asum responsabilitatea pentru acţiunile mele”, dă el asigurări.a dat asigurări medicul.

Medicul de la Spitalul Fundeni a ameninţat miercuri dimineață un şofer cu pistolul în urma unui conflict în trafic. Pe lângă asta, medicul a încercat să fugă când i s-a cerut să permită un control al autoturismului și un control corporal de către polițiștii alertați prin apelul 112 de către persoana amenințată. În mașină au fost găsite două pistoale airsoft și o macetă.

ADVERTISEMENT

Cine este medicul pistolar

Mihai Eftimie activează în domeniu din anul 2016 și este specialist în Chirurgie Generală. El a obținut media generală 9,04 pentru acest post și și-a făcut rezidențiatul între 2010 și 2015, conform CV-ului său.

A avut activitate medicală în domeniul chirurgiei generale, în special chirurgie oncologică, minim invazivă (laparoscopică si robotică) și transplant hepatic.

În perioada 2014 – 2019 a ocupat funcţia de asistent universitar la Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, la Departamentul 10 – Chirurgie Generală, Catedra de Chirurgie.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”