News

Prima reacţie a patronului de la Daco Getica, fosta echipă a lui Marius Baciu: “Poate am fost naiv, dar chiar nu ştiu nimic!”

13.11.2019 | 17:03
Prima reactie a patronului de la Daco Getica fosta echipa a lui Marius Baciu Poate am fost naiv dar chiar nu stiu nimic
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la Daco Getica, Ilie Ciuclea, formaţia unde a activat Marius Baciu înainte de a semna cu Turris, auzise de arestarea lui Baciu, aceasta petrecându-se chiar pe terneul din Colentina unde juca echipa lui. Primele informaţii spun că este vorba despre implicarea antrenorului în pariuri pe sume mari, chiar pe meciurile formaţiilor sale! 

Patronul de la Daco Getica, Ilie Ciuclea, despre arestarea lui Marius Baciu

Ciuclea spune că nu a simţit niciodată că Marius Baciu ar fi avut vreo legătură cu astfel de lucruri atâta vreme cât a fost la formaţia sa: “M-ar bate Dumnezeu dacă aş vorbit despre un astfel de lucru, despre care nu ştiu nimic. Poate că am fost naiv, cine ştie! Dar mi se pare greu de crezut…cum să faci aşa ceva cu copiii ăştia de la noi?”, a spus Ciuclea pentru FANATIK Baciu a fost antrenorul celor de la Daco Getica în ultimele două seazoane. În acesta, ultimul, Ciuclea a retras echipa din campionat!

ADVERTISEMENT

Patronul echipei care a activat şi în prima ligă, sub denumirea de Juventus Colentina, a detaliat de ce nu-i convine să vorbească prea mult de astfel de lucruri. “Dacă eu vă spun că unul dintre colegii dumeavoastră face un lucru ilegal, consumă droguri, de exemplu…ce aţi spune? Puteţi să spuneţi ceva atâta timp cât nu ştiţi ceva sigur? Evident că nu”, a spus Ciuclea.

Baciu, trei meciuri cu diferenţe “pauză-final” în acest sezon

Marius Baciu a fost ridicat de “mascaţii” de la Detasamentul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale  direct de la meciul pe care formaţia sa actuală, Turris Turnu Măgurele, o disputa împotriva celor de la Sportul Snagov în deplasare. La pauză, gazdele conduceau cu 2-0, iar la final scorul a fost 3-2 pentru oaspeţi!

ADVERTISEMENT

Marius Baciu este antrenorul celor de la Daco Getica din februarie 2018, de pe vremea când echipa evolua pe prima scenă a fotbalului românesc şi se numea Juventus Colentina. În acest sezon, înainte de a se retrage din campionat, echipa lui Baciu a fost implicată în doar două partide de genul celei Sportul Snagov- Turris, cu rezultate total diferite între pauză şi final.  Daco Getica – Metaloglobuls, 2-1 la pauză, 2-3 la final şi  Rapid Daco Getica- 0-1 la pauză, 2-1 la final.