Fotbal intern

Prima reacţie a Peluzei „Cătălin Hîldan“, după numirea lui Dusan Uhrin: „Ştie problemele“

13.04.2021 | 22:55
Prima reactie a Peluzei Catalin Hildan dupa numirea lui Dusan Uhrin Stie problemele
ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu a demisionat din funcţia de antrenor al lui Dinamo, la finalul partidei pierdute, 0-1 cu Astra, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. La scurt timp, s-a anunţat numirea lui Dusan Uhrin în locul „SMURD“-ului. 

PCH: „Dusan Uhrin cunoaşte situaţia, ştie problemele“

Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan“ au oferit o primă reacţie la venirea cehului, despre care spun că este la curent cu toate problemele existente la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin se află în faţa celui de-al doilea mandat la cârma lui Dinamo, pe care a mai antrenat-o între august 2019 şi martie 2020, în 26 de partide (12 victorii, 4 remize şi 10 înfrângeri).

Fanii au anunţat şi ce se întâmplă cu Gigi Mulţescu, pentru care şi-au exprimat aprecierea. Fostul antrenor va rămâne în club, pe o altă funcţie, atât timp cât va dori acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Nu cedăm, câinilor!
DUŠAN UHRIN LA DINAMO!

Dușan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară. Dușan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1. (2021 – 2022)

Mister este la București și va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaște situația, a văzut meciurile echipei, știe problemele. ‘Dinamo e un club cu istorie și cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!’

ADVERTISEMENT

Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan și Dragoș Picu.

Îi mulțumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulțescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriașă!

ADVERTISEMENT

Mulțescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, cât timp dorește, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experiența profesionistului desăvârșit care este Gheorghe Mulțescu!

Șansele la Cupă sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu și pentru rămânerea în Liga 1. Sunt meciuri cât o finală, toate!

WELCOME BACK TO DINAMO BUCHAREST, DUŠAN UHRIN! (n.r. – Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin)

Nu cedăm, câinilor!
PUMNII SUS!“, se arată în comunicatul suporterilor.

Nu cedăm, câinilor!
DUŠAN UHRIN LA DINAMO!

Dușan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Tuesday, April 13, 2021

De-a lungul timpului, Dusan Uhrin a pregătit mai multe formaţii româneşti: Timişoara, CFR Cluj, Dinamo şi Gaz Metan. În afara ţării noastre, a antrenat, printre altele, la Slavia Praga, Mlada Boleslav, Viktoria Plzen (toate Cehia), AEL Limassol (Cipru), Dinamo Tbilisi (Georgia) şi Dinamo Minsk (Belarus).

  • 53 de ani are Dusan Uhrin
  • 2 trofee a cucerit în carieră. A făcut dubla campionat-cupă, în 2013, cu Dinamo Tbilisi
ADVERTISEMENT