Sport

Prima reacție a Peluzei Sud 97 după numirea lui Adrian Mutu la FC U Craiova : „Să trecem la treabă!”. Mesaj pentru Eugen Trică

Ultrașii nou-promovatei FC U Craiova 1948 salută numirea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor principal și îi transmit un mesaj special fostului tehnician, Eugen Trică.
29.05.2021 | 10:56
Prima reactie a Peluzei Sud 97 dupa numirea lui Adrian Mutu la FC U Craiova  Sa trecem la treaba Mesaj pentru Eugen Trica
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Adrian Mutu a bătut palma cu FC U Craiova 1948 și a semnat, târziu în noapte, contractul valabil două sezoane, cu obiectivul de a construi un lot care să facă față pe prima scenă a fotbalului românesc.

Imediat după anunțul oficial, Peluza Sud 97 a salutat decizia conducerii și a ținut să-l asigure pe „Briliant” că va beneficia de sprijinul fanilor. „Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea și speranța”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Cât despre Eugen Trică, tehnicianul care a reușit promovarea în Liga 1, chiar dacă Adrian Mititelu Junior a decis să-l înlocuiască, va avea mereu un loc special în inimile fanilor. „Te așteptăm acolo unde știm că îți place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preț a noastră”, i-au transmis aceștia.

Peluza Sud 97 salută numirea lui Adrian Mutu la FCU

Din păcate clubul nu i-a acordat lui Trică încrederea pe care i-o acordăm noi. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru acest măreț club, fiind pilonul de bază al promovărilor în prima și a doua ligă.

ADVERTISEMENT

Te așteptăm acolo unde știm că îți place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preț a noastră, să aducem Știința acolo unde îi este locul. TRICĂ ESTE UNUL DINTRE NOI!

Adrian Mutu este probabil cel mai bun fotbalist român al anilor 2000, bucurându-ne pe toți la fiecare din cele 35 goluri marcate pentru tricolori.

ADVERTISEMENT

Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea și speranța, dorind să realizeze ca antrenor al Științei lucruri cel puțin la fel de mărețe precum a realizat cu ghetele în picioare. Adi, hai să trecem la treabă!”, se arată în comunicatul Peluzei Sud 97, publicat pe rețelele de socializare.

Prima reacție a lui Adrian Mititelu Junior: „Sper să facem cât mai multe puncte în noul sezon”

Chiar dacă se află la primul sezon în Liga 1, Adrian Mititelu junior – cel care a preluat frâiele echipei după condamnarea tatălui său pentru evaziune fiscală – visează deja la marea performanță. Cu Mutu pe banca tehnică și un lot puternic, tânărul de 24 de ani speră ca FC U 1948 să devină o forță a campionatului românesc.

ADVERTISEMENT

Au fost câteva chestii de pus la punct, la negocieri, dar nu cerințe ieșite din comun. Într-o săptămână am perfectat totul. Nu ne-a cerut jucători, nu e vorba despre așa ceva.

Conducerea și antrenorul se consultă în legătură cu perioada de transferuri. Evident că vom întări echipa în perioada următoare, vor veni fotbaliști. Când vom bate palma cu vreun jucător, veți afla pe site-ul clubului.

Sper să facem cât mai multe puncte în noul sezon și să ne apropiem de primele poziții ale clasamentului. Va fi un an greu, ne vom bate cu multe echipe care dispun de un buget mare. Vrem să facem un campionat bun pentru o nou-promovată”, a declarat Mititelu Junior.

ADVERTISEMENT