ADVERTISEMENT
Sporturi

Prima reacţie a Serenei Williams după ce a eliminat-o pe Simona Halep: “Cel mai bun meci al meu la acest turneu”

Autor: Eduard Dimiean | 16.02.2021 | 11:50
Prima reacţie a Serenei Williams după ce a eliminat-o pe Simona Halep:

Serena Williams a declarat la finalul partidei cu Simona Halep că a făcut cel mai bun meci al său de la acest ediție de Australian Open, și așteaptă cu încredere partida din turul următor contra lui Naomi Osaka.

ADVERTISEMENT

Serena Williams s-a impus în meciul din optimile de finală contra Simonei Halep cu scorul de 6-3, 6-3. Pentru americancă este cea de-a 10-a victorie în meciurile directe cu Halep.

Williams a dominat autoritar o partidă care a durat o oră și 22 de minute. Simona Halep nu a putut să se ajusteze în față serviciului impresionant al adversarei, care a reușit patru ași în confruntarea cu românca.

ADVERTISEMENT

Prima reacţie a Serenei Williams după ce a eliminat-o pe Simona Halep: “Cel mai bun meci al meu la acest turneu”

“A fost cel mai bun meci al meu în acest turneu. Era nevoie să fac asta în faţa numărului doi mondial. Ştiam că trebuie să fac asta. Deci sunt fericită. Ştiam că am abilitatea să joc mai bine, am încercat să rămân în joc în acele momente în care ea conducea.

În urmă cu un an, Patrick mi-a spus că trebuie să lucrez la defensivă. Am încercat să mă descurc mai bine din punct de vedere fizic. Este posibil să pregătesc un documentar, vom căuta cel mai bun moment pentru a-l lansa.

ADVERTISEMENT

Naomi este o jucătoare puternică, este un factor de inspiraţie în afara terenului. Este o bună oportunitate pentru mine acest prim Grand Slam al sezonului”, a declarat Serena Williams la finalul partidei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!