Simona Halep

Video. Prima reacţie a Serenei Williams după victoria cu Simona Halep: “S-a văzut că am jucat cu numărul 1 Mondial!”

21.01.2019 | 12:22
Video Prima reactie a Serenei Williams dupa victoria cu Simona Halep Sa vazut ca am jucat cu numarul 1 Mondial

Serena Williams a câştigat în optimile de la Australian Open în faţa Simonei Halep, în trei seturi. 6-1, 4-6, 6-4 a fost scorul victoriei americancei, care s-a dovedit mai stăpână pe mental în setul decisiv.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informaţii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

La final, sportiva care a dominat multă vreme tenisul feminin mondial şi-a expus secretul victoriei şi a ţinut să o laude pe Simona, spunând că a trebuit să joace cel mai bun tenis din viaţa ei pentru a trece de numărul 1 WTA.

Serena Williams, după victoria cu Simona Halep: “A trebuit să joc cel mai bun tenis din viaţa mea!”

A fost extrem de intens, puncte incredibile, dar pentru asta jucăm tenis şi asta îmi place. Am jucat cu numărul 1 mondial şi asta s-a văzut, a trebuit să joc la cel mai înalt nivel din viaţa mea, ştiam că pot. Am avut un moment mai greu în setul decisiv şi aşa l-am depăşit, jucând la cel mai înalt nivel. Dar mă cunoaşteţi deja, eu sunt o luptătoare şi nu renunţ niciodată. Fetiţa mea, Olympia, doarme la ora asta, de-abia aştept să o văd şi să o pup după victoria asta”, a spus Serena Williams pe interviul de pe teren, imediat după terminarea meciului.

Serena Williams a avansat în sferturile de finală de la Australian Open după această victorie. Este foarte posibil ca această înfrângere să însemne şi finalul “sejurului” Simonei pe primul loc în clasamentul WTA, ea putând fi depăşită de mai multe jucătoare.