Simona Halep

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Beijing: “Trebuie să iau o pauză. Problemele medicale se înrăutățesc”

30.09.2019 | 13:53
Simona Halep a suferit din nou o accidentare. Sursă Foto: Hepta

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului de la Beijing, iar una dintre principalele cauze ale eșecului pare a fi o recidivă a accidentării suferită la Wuhan. După meciul pierdut în fața Ekaterinei Alexandrova (2-6, 3-6), Simona a declarat că se va întoarce în țară pentru a efectua un control amănunțit, dat fiind faptul că accidentarea i-a dat bătăi de cap la ultimele două turnee.

Accidentarea i-a provocat încă o eliminare Simonei Halep

Simona Halep a pierdut în două seturi meciul cu Ekaterina Alexandrova, din turul doi al turneului de la Beijing, iar sportiva din România a declarat la finele meciului că nu a avut timp să se recupereze după disputa din runda inaugurală a China Open, accidentarea suferită la Wuhan se înrăutățește și se va întoarce un România pentru a efectua un RMN.

A fost foarte dificil astăzi. Nu am avut timp să mă recuperez cum trebuie după meciul din runda inaugurală, așa că mi-a fost foarte greu și ea (n.r. Ekaterina Alexandrova) a făcut un meci foarte bun. Accidentarea de la Wuhan se înrăutățește, voi merge acasă pentru a efectua un RMN. Voi lua o pauză pentru a face tratament.“, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a fost eliminată în turul doi la Beijing. Sursă Foto: Hepta
Simona Halep a fost eliminată în turul doi la Beijing. Sursă Foto: Hepta

Probleme la spate au forțat-o să abandoze la Wuhan

Accidentarea despre care Simona Halep a vorbit după înfrângerea cu Ekaterina Alexandrova a fost suferită la Wuhan, când românca a fost forțată să abandoneze în primul setul al meciului din optimi cu Elena Rybakina, la scorul de 5-4 pentru sportiva din Rusia. După abandonul de la Wuhan, Simona Halep a declarat că problemele de la spate au împiedicat-o să continue partida.

Acum, Halep a părut că a depășit accidentarea la meciul din primul tur al turneului de la Bejing, când a cedat două două game-uri în duelul cu Rebecca Peterson. După eliminarea de la Beijing, Halep poate coborî până pe locul șapte în ierarhia WTA.

  • 28 de ani are Simona Halep
  • 5 este poziția ocupată momentan de româncă în clasamentul WTA
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri