Simona Halep

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Sofia Kenin. Video. “A fost un meci teribil, nu ştiu cum am câştigat”

17.01.2019 | 11:30
Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Sofia Kenin Video A fost un meci teribil nu stiu cum am castigat

Simona Halep a învins-o pe Sofia Kenin, scor 6-3, 6-7(5), 6-4, în turul doi de la Australian Open şi a oferit o primă reacţie imediat după terminarea meciului. La finalul partidei, liderul mondial era vizibil epuizată după duelul care a durat două ore şi 34 de minute.

“Nu am nicio idee cum am câştigat azi. A fost un meci teribil pentru mine. Este inexplicabil ce s-a întâmplat pe teren. Au fost multe mingi grele în acest meci. E o jucătoare foarte bună, care mi-a dat bătăi de cap, mai ales în setul doi. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinerea de azi. Sper ca în următorul tur să joc mult mai bine”, a declarat Simona Halep după ce a învins-o pe Sofia Kenin.

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Sofia Kenin. Mesaj special pentru români

După ce a învins-o pe Sofia Kenin, Simona Halep a avut şi un mesaj special pentru fanii români care s-au trezit de dimineaţă pentru a urmări meciul liderului mondial WTA. “Le mulţumesc tuturor românilor care au văzut meciul şi m-au susţinut”, a mai precizat Simona Halep.

În turul trei de la Australian Open, Simona Halep va juca împotriva lui Venus Williams. Americanca a învins-o pe Alize Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0, şi o va întâlni sâmbătă pe liderul mondial WTA. Organizatorii vor anunţa vineri ora la care se va disputa meciul Simona Halep – Venus Williams. Înainte de partida cu Sofia Kenin, jucătoarea de tenis din România a declarat că nu vrea să pună presiune pe ea la Australian Open. “Am venit fără încredere la Australian Open. Simt că sunt cu un pas înainte. Nu mai vreau să pun presiune pe mine, dar în continuare mă simt motivată. Mă simt mai bine, iar tot ceea ce voi reuşi de acum este un bonus”, a susţinut Simona Halep.