Sporturi

Prima reacție a Simonei Halep după victoria împotriva Karolinei Pliskova: „S-a jucat ca într-o finală de Mare Șlem”

10.02.2019 | 17:14
Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova Sa jucat ca intro finala de Mare Slem

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova în trei seturi, iar România se apropie de calificarea în semifinale la Fed Cup. Avem nevoie ca Mihaela Buzărnescu să o învingă pe Katerina Siniakova ori, dacă acest lucru nu se va întâmpla, eventualul meci decisiv de dublu să fie câștigat de noi.

Halep a rămas impresionată de nivelul jocului cu adversara din Cehia, comparând acest meci cu Pliskova cu o finală de Mare Șlem. Sportiva noastră a mai spus că victoria a venit datorită dorinței sale de luptă.

Simona așteaptă acum o victorie a Mihaelei împotriva Katerinei Siniakova. Interesant este că cea mai bună sportivă a noastră nu a vrut să dezvăluie reporterilor dacă va juca sau nu la dublu, în situația în care acest meci va avea loc.

Prima reacție a Simonei Halep după victoria împotriva Karolinei Pliskova

„A fost un meci grozav, precum o finală de Mare Șlem. Mereu când joc cu ea e greu, mă aștept la trei ore de joc. E o adversară puternică. Nu renunț niciodată însă, de aceea nu am pierdut. Nu pot să renunț cu asemenea public. Ne-au transmis energie pozitivă pe toată durata competiției. Am încredere că Mihaela va câștiga următorul meci. Voi lupta cu ea, ea de pe teren eu din tribune. Nu pot să vă spun dacă voi juca la dublu sau nu. Știu că ele au o echipă foarte puternică de dublu” – a spus Simona Halep.

România poate reveni într-o semifinală de Fed Cup după o așteptare de 46 de ani. În același timp, avem șansa de a elimina cea mai puternică națională de Fed Cup din lume, Cehia având în palmares 11 trofee, șase dintre ele cucerite în ultimii nouă ani. Cehia este chiar deținătoarea trofeului în acest moment, după victoria cu 3-0 din finala de anul trecut cu SUA. Cehia nu a putut conta la această dispută pe Petra Kvitova.