Sport

Prima reacţie a Soranei Cîrstea după calificarea în turul 2 de la US Open 2022: “M-am încurcat singură!” Ce spune despre următoarea adversară

Sorana Cîrstea a obţinut calificarea în turul 2 de la US Open, unde o va întâlni pe Belinda Bencic. După meciul cu Laura Siegemund, românca a oferit o primă reacţie.
31.08.2022 | 00:35
Prima reactie a Soranei Cirstea dupa calificarea in turul 2 de la US Open 2022 Mam incurcat singura Ce spune despre urmatoarea adversara
Ce a spus Sorana Cîrstea după ce a obţinut calificarea în turul 2 de la US Open 2022
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea este a doua jucătoare din România care obţine calificarea în turul 2 de la US Open 2022, după Gabriela Ruse. Jucătoarea de 32 de ani a învins-o pe Laura Siegemund, scor 6-4, 6-4, şi se pregăteşte de meciul cu Belinda Bencic.

Ce a spus Sorana Cîrstea după ce a obţinut calificarea în turul 2 de la US Open 2022

La scurt timp după calificarea în turul 2 de la US Open 2022, Sorana Cîrstea a oferit o primă reacţie pentru Eurosport, post TV care transmite, în România, meciurile de la turneul american.

ADVERTISEMENT

“Primul tur, mai ales la un Grand Slam, nu este niciodată ușor, se știe asta. Cred că aș fi putut să termin meciul mult mai repede, un 6-2, 6-2, cred că m-am încurcat singură în special în setul al doilea, dar până la urmă rămâne o victorie în două seturi, în care am jucat destul de solid, am servit bine…

Sunt câteva lucruri pe care nu le-am executat cum mi-aș fi dorit și nu au fost la nivelul la care mi-aș fi dorit, dar o luăm pas cu pas și ce am jucat astăzi a fost suficient să îmi aducă victoria.

ADVERTISEMENT

Chit că scorul era în defavoarea mea, adversara avea 4-2, simțeam că sunt peste ea în joc și aveam încredere că pot, dacă reușesc să nu îi mai dau cadouri ușoare, să joc solid și să o fac să muncească pentru puncte, aveam încredere că pot să revin și să termin cu 6-4.

Per total, au fost și lucruri bune, și lucruri mai puțin bune, important este că am reușit să termin în două seturi și mi-am făcut treaba pe ziua de astăzi”, a declarat Sorana Cîrstea pentru eurosport.ro.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea o întâlneşte pe Belinda Bencic în turul 2 de la US Open 2022

În turul 2 de la US Open 2022, Sorana Cîrstea se va duela cu Belinda Bencic. Înainte să afle că elveţianca îi va fi adversară, sportiva din România a vorbit despre următorul meci.

“Nu am o preferință. Probabil Belinda Bencic va câștiga (n.r. meciul cu Andrea Petkovic din tur 1), o văd favorită. E bine că am jucat cu ea acum două săptămâni, știu la ce să mă aștept.

ADVERTISEMENT

În același timp și ea îmi cunoaște jocul, dar trebuie să tratez meciul ca pe orice alt meci, să-mi fac planul bine de la început și să reușesc să țin ritmul sus de la început la sfârșit”, a mai declarat Sorana Cîrstea.

ADVERTISEMENT