Fotbal intern

Prima reacţie a Universităţii Craiova după ce meciul cu Astra Giurgiu a fost amânat din nou: “Soluția logică e 3-0 pentru noi”

31.07.2020 | 17:19
Prima reactie a Universitatii Craiova dupa ce meciul cu Astra Giurgiu a fost amanat din nou Solutia logica e 30 pentru noi
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre situația pe care fotbalul românesc o trăiește, după ce alți patru jucători de la Astra Giurgiu s-au infectat cu COVID-19.

Astfel, partida dintre Craiova și Astra nu se va mai juca azi, 31 iulie, și ridică un semn mare de întrebare asupra finalului campionatului, mai ales în condițiile în care play-off-ul trebuie să fie încheiat pe data de 3 august.

ADVERTISEMENT

Sotin Cârțu a mărturisit că nici el nu știe ce se va mai întâmpla în continuare, dar așteaptă o poziție oficială din partea LPF-ului.

Prima reacție a Universității Craiova după amânarea meciului cu Astra Giurgiu

Universitatea Craiova nu va mai disputa nici azi, 31 iulie, partida cu Astra Giurgiu, după ce alți patru fotbaliști ai lui Bogdan Andone au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a oferit prima reacție din tabăra oltenilor, privind situația fără precedent din fotbalul românesc: Am înțeles că se va schimba protocolul din sezonul viitor, în sfârșit. Nu trebuie să ne facă program DSP-ul, că aștia sunt fotbaliști, sunt atleți.

Așteptăm și noi decizia LPF, am fost surprinși. Situația pare a ne favoriza, sigur suntem solidari la ce s-a întâmplat. Era posibilitatea să se joace cu echipa a doua, dar a venit infectarea și a băiatului de la echipa a doua”.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște regulamente, nu vorbim noi sau Astra. Noi suntem de vreo 3-4 zile plecați pe la București să jucăm acest meci, din păcate nu se poate. Soluția logică e 3-0 pentru noi.

Așteptăm ceea ce spune LPF, decizia e la ei. FCSB – CFR se joacă în seara asta, dar să vedem, chiar nu știu ce să spun. Se poate întâmpla orice”, a mai spus Sorin Cârțu la TV Digi 24.

ADVERTISEMENT

„CFR ar avea un avantaj în fața noastră”

„Și FCSB poate să învingă sau să facă egal, FCSB are posibilitatea să treacă și să termine pe locul trei, că ei au ultima etapă cu Astra.

Eu aș fi vrut să jucăm această partidă, pentru că un meci ne-ar fi ajutat să intrăm într-o stare de concurs, iar paradoxal pentru meciul de luni cu CFR, ei sunt favorizați, pentru că au meciuri în picioare”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,95 este cota pentru “remiză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT