Life

Prima reacție a Vivianei Spusub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online

08.04.2021 | 18:59
Prima reactie a Vivianei Spusub dupa ce Andreea Balan a criticato in mediul online
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a avut o primă reacție după ce a fost criticată în mediul online de către fosta parteneră de viață a iubitului ei, Andreea Bălan. Vedeți mai jos ce a făcut aceasta.

George Burcea și solista din trupa Andre s-au despărțit de mai bine de un an. Totuși, momentele tensionate sunt departe de a se fi terminat.

ADVERTISEMENT

De curând, a fost făcută publică o discuție a Andreei Bălan cu una dintre admiratoarele sale. Artista a avut o ieșire nervoasă când a constatat că unul dintre fanii ei este activ și pe paginile fostului soț și ale actualei sale partenere.

Prima reacție a Vivianei Spusub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online

Andreea Bălan dovedește că este foarte atentă la activitatea din mediul online a lui George Burcea și a Vivianei Sposub. Artista a descoperit că una dintre admiratoarele sale este face parte din comunitățile de fani ale celor doi.

ADVERTISEMENT

Ce a urmat a fost o ieșire nervoasă serioasă a artistei. Ea i-a transmis femeii că un fan adevărat nu apreciază un om care i-a denigrat idolul, referindu-se la fostul soț, George Burcea.

Cu privire la actuala iubită a bărbatului, Viviana Sposub, jumătatea trupei Andre a făcut unele afirmații surprinzătoare: „nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.”

ADVERTISEMENT

Reacția prezentatoarei de la Pro TV nu a întârziat să apară. Acesta a postat pe Instagram un clip video cu un băiat care are un mesaj clar, dar este transmis cu subînțeles cu privire la criticile pe care le-a primit de la Andreea Bălan.

Cu alte cuvinte, ea e lăsat să se înțeleagă că nu o afectează ceea ce spune solista: „Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i d***u să își facă de cap, mie nu îmi pasă”.

ADVERTISEMENT

„Dă-le un motiv să aibă de ce să fie obsedat de tine. Când vorbesc despre ei, nimeni nu ascultă, așa că bineînțeles că vor vorbi despre tine,” sunt cuvintele din clipul respectiv, scrie Wowbiz.

ADVERTISEMENT