Prima reacţie a celor de la LPF: “Cu Rapid se poate întîmpla orice, de la Liga I la Liga a V-a”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
20/07/2016, 13:47
Prima reacţie a celor de la LPF: “Cu Rapid se poate întîmpla orice, de la Liga I la Liga a V-a”

Curtea de Apel Bucureşti a amînat decizia privind viitorul formaţiei din Giuleşti, iar clubul finanţat de Valerii Moraru va afla pe 24 august dacă scapă de faliment.

Directorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran, a vorbit despre situaţia echipei din Giuleşti şi a anunţat că trupa rapidiştilor va rămîne în Liga 1 cel puţin pînă pe 24 august.

“În acest moment ei pot juca în Liga 1 pentru că au obţinut o amînare a deciziei. O echipă care intră în faliment nu poate participa în Liga 1, dar noi trebuie să luăm meritul sportiv al acestui club care a cîştigat pe teren promovarea şi asta trebuie să primeze.

O să vedem pe 24 august ce se va hotărî.  Cu Rapid se poate întîmpla orice, să rămînă în Liga 1 sau să joace în Liga a II-a sau Liga a V-a”, a spus Marius Mitran la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Programul play-off-ului Europa League! De la ce oră se joacă Rapid Viena – FCSB şi Dudelange – CFR Cluj

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×