Fotbal intern

Prima reacție de la FRF după ce Gheorghe Hagi n-a fost invitat la tragerea la sorți pentru Euro 2020: ”Vreau să cred că e o gafă”

01.12.2019 | 23:05
Prima reactie de la FRF dupa ce Gheorghe Hagi na fost invitat la tragerea la sorti pentru Euro 2020 Vreau sa cred ca e o gafa
ADVERTISEMENT

Consilierul Andrei Vochin a oferit prima reacție din partea FRF după ce Gheorghe Hagi n-a fost invitat la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European din 2020. Evenimentul a avut loc sâmbătă seară la Romexpo, acolo unde au fost prezente nume mari ale fotbalului continental.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru ”x solist” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Prima reacție de la FRF după ce Gheorghe Hagi n-a fost invitat la tragerea la sorți pentru Euro 2020: ”Nu pot găsi niciun motiv plauzibil”

”Sincer să fiu, dincolo de probabilitatea foarte mare ca lucrurile să se întâmple aşa, aştept să aud şi din gura lui Gică Hagi, pentru că nu-mi vine să cred că lucrurile stau aşa. Dacă, într-adevăr, lucrurile stau aşa, eu nu pot găsi niciun motiv plauzibil în momentul ăsta pentru o astfel de decizie”, a fost reacția consilierului FRF, Andrei Vochin, pentru absența lui Gheorghe Hagi de la tragerea la sorți a grupelor Euro 2020.

”Am auzit că şi lui Gică Hagi i s-a propus să fie ambasador, asta se întâmpla acum vreo 6-8 luni, pentru că Răzvan Mitroi m-a întrebat pe mine dacă pot să vorbesc cu Loţi Boloni pe tema asta. Cu Gică Hagi cred că a vorbit altcineva, eu am vorbit cu Boloni”, a spus Vochin la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Nu ştiu ce motivaţie a avut în momentul acela”

”Aşa am auzit în momentul acela, că s-a discutat şi cu Gică Hagi. Nu ştiu ce motivaţie a avut în momentul acela, dar nu a intrat în proiectul acesta, de a fi ambasador. Eu tot cred că e o gafă a cuiva, tot încerc să cred că e aşa ceva”, a mai afirmat consilierul lui Răzvan Burleanu.

Sub titlul ”Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere”, un important cotidian din Turcia a dezvăluit de ce fostul mare fotbalist român Gică Hagi nu a fost invitat de șefii Federației Române de Fotbal la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020.

ADVERTISEMENT