News

Prima reacție dinspre PSD, după interzicerea lui Liviu Dragnea în SUA. Liviu Pleșoianu îi ia apărarea

05.09.2019 | 22:02
Prima reactie dinspre PSD dupa interzicerea lui Liviu Dragnea in SUA Liviu Plesoianu ii ia apararea

Liviu Dragnea a primit în cursul zilei de joi o nouă veste tristă. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider al Partidului Social Democrat a primit interdicție de a intra în Statele Unite ale Americii. La scurt timp după aflarea acestei decizii a autorităților de peste Ocean, a venit și prima reacție din partea formațiunii politice de guvernământ.

Liviu Pleșoianu sare în apărarea lui Dragnea, după interdicția de a intra în SUA

Cel care sare în apărarea fostului președinte social democrat este nimeni-altul decât Liviu Pleșoianu, cunoscut drept un aprig susținător al lui Dragnea. Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, acesta amintește de Teo Peter, fost membru al trupei Compact,  accidentat mortal de un soldat american. Ulterior, militarul a reușit să scape de închisoare.

Totodată, Pleșoianu cataloghează decizia de a le interzice accesul pe teritoriul SUA atât lui Liviu Dragnea, cât și celor doi copii ai săi, drept un abuz, mărturisind că îi este „scârbă de halul în care am ajuns noi ca popor”.

Liviu Pleșoianu sare în apărarea lui Liviu Dragnea. Sursa foto: digi24.ro
u Pleșoianu sare în apărarea lui Liviu Dragnea. Sursa foto: digi24.ro

Mesajul dur al lui Liviu Pleșoianu

Colonie de mâna a 14-a, asta suntem! “Dragnea și copiii lui sunt interziși pe teritoriul american.” Dar cu pușcașul marin care l-a ucis pe Teo Peter ce-ați făcut, “imaculaților”!?? Dar cu americanii cărora le-au fost livrate românce MINORE în 2012, ce-ați făcut, prea-neprihăniților!??Mi-e scârbă! Nu atât de tupeul lor, cât de halul în care am ajuns noi ca popor… Când s-a întâmplat tragedia cu Teo Peter, în 2004, toată România a vuit. În 2019, după doar 15 ani, e aproape INTERZIS să critici în vreun fel ceva – ORICE! – în legătură cu americanii. Imaginați-vă cum va fi peste încă 15 ani…

Suntem o colonie de mâna a 14-a și ne merităm soarta! Pentru că atunci când se ridică unul și spune, LIBER, ce e de spus, îl terfelim, îl facem “omul rușilor” și ne încolonăm să-i votăm pe “PETROV” (care i s-a închinat “LICURICIULUI MARE”) și pe Werner (care dă din coadă și din țară în schimbul unei șepci)! Eu fac tot ce ține de mine… Dar vine în câteva săptămâni momentul adevărului! Vom afla dacă poporul român mai prețuiește LIBERTATEA, ADEVĂRUL și VERTICALITATEA sau dacă e fericit cu statutul de membru al unei triste COLONII în devălmășie”, a scris Liviu Pleșoianu pe contul personal de Facebook.