Sport

Prima reacție după ce Cristi Balaj a confirmat la Fanatik interesul lui CFR Cluj pentru Nicolae Stanciu: ”Ăsta este adevărul”

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre interesul campioanei CFR Cluj pentru Nicolae Stanciu, dar Anamaria Prodan consideră că mutarea e greu de făcut.
08.11.2022 | 17:38
Prima reactie dupa ce Cristi Balaj a confirmat la Fanatik interesul lui CFR Cluj pentru Nicolae Stanciu Asta este adevarul
Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre interesul campioanei CFR Cluj pentru Nicolae Stanciu, dar Anamaria Prodan consideră că mutarea e greu de făcut. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei României a admis la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIexistă interes pentru transferul internaționalului român.

Anamaria Prodan crede că e greu ca Nicolae Stanciu să ajungă la CFR Cluj

Primul care a vorbit despre încercarea lui CFR Cluj de a-l aduce pe Nicolae Stanciu a fost chiar patronul Neluțu Varga. La scurt timp după ce a aflat că ardelenii vor întâlni Lazio în Conference League, omul de afaceri a precizat că este interesat de transferul mijlocașului de la Wuhan Three Towns.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui interes evident arătat de campioana României, agentul Anamaria Prodan a anunțat că mutarea este greu de realizat din pricina sumei de transfer cerută de chinezi și a salariului mare al jucătorului.

”Este foarte greu ca Nicuşor să ajungă la CFR sau la o echipă din România. Datorită transferului care trebuie plătit, datorită salariului pe care îl are. Mi-aş dori foarte tare să ajungă în România, normal, pentru că ridică clar nivelul fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Numai că în România se merge pe salarii cât mai mici. Adevărul gol goluţ este că jucătorii care nu au oferte din alte ţări aleg România. Ăsta este adevărul. Foarte mulţi ştiu că nu vor fi plătiţi şi merg la FIFA. Aici a ajuns fotbalul din România”, a declarat Anamaria Prodan, pentru as.ro.

CFR Cluj a mai încercat în două rânduri să-l aducă pe Stanciu

CFR Cluj a mai avut două încercări de a-l aduce pe Nicolae Stanciu în Gruia, însă de fiecare dată lucrurile s-au împotmolit. Ultima dată a fost la începutul acestui an, atunci când jucătorul a ales în cele din urmă să meargă în China.

ADVERTISEMENT

Prima dată a fost în vara anului 2020, atunci când FANATIK a scris în exclusivitate că antrenorul Dan Petrescu l-a pus în fruntea listei de achiziții, în încercarea de a forța pătrunderea în grupele Champions League.

Nicolae Stanciu a fost achiziționat de Wuhan Three Towns la mijlocul lunii februarie, chinezii plătind 4.000.000 de euro pentru aducerea lui de Slavia Praga. Mijlocașul mai are contract în China până la finalul anului 2024.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul are un sezon fantastic la Wuhan, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formației care ocupă primul loc în clasamentul din China. Stanciu a jucat în 19 partide, reușind 8 goluri și 8 pase decisive.

ADVERTISEMENT