Life

Prima reacție după eliminarea Faimoasei Raluca Dumitru de la Survivor! Răzvan Botezatu: ”Sunt dezamăgit”

Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al Faimoasei Raluca Dumitru, a comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, eliminarea brunetei de la Survivor România 2021.
14.06.2021 | 13:21
Prima reactie dupa eliminarea Faimoasei Raluca Dumitru de la Survivor Razvan Botezatu Sunt dezamagit
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, că eliminarea de la Survivor România 2021 a Faimoasei Raluca Dumitru l-a deranjat, mai ales că, susține el, bruneta ar mai fi avut multe de demonstrat pe traseele din Republica Dominicană.

Răzvan Botezatu, dezamăgit de comportamentul Elenei Marin

Răzvan Botezatu recunoaște că și-ar fi dorit ca Raluca Dumitru să ajungă în finală și că, dacă Elena Marin ar fi gândit strategic, echipa Faimoșilor ar fi rămas întreagă, nominalizarea făcută de dansatoare fiind una greșită.

ADVERTISEMENT

”Elena Marin a greșit că a nominalizat-o pe Raluca Dumitru. Ar fi trebuit să gândească strategic, pentru echipă, și să îl nominalizeze pe un concurent puternic, pe Zanni, de exemplu. Zanni avea voturile necesare să rămână în concurs, Ștefan cred că rezista, iar atunci poate era eliminat un concurent de la Războinici. Iar atunci ar fi fost slăbită echipa Războinicilor, având în vedere că cei nominalizați pentru eliminare sunt cei mai buni concurenți de la ei”, ne-a explicat Răzvan Botezatu.

Mai mult, recunoaște el pentru FANATIK, este dezamăgit de comportamentul Elenei Marin și de preocuparea pe care acesta o avea în a se răfui cu Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT
Raluca Dumitru si Elena Marin
Raluca Dumitru si Elena Marin nu se mai intelegeau deloc, cele doua Faimoase certandu-se de mai multe ori Sursa foto: captura Kanal D

”Cum Ștefan nu mai ține cu ea, Elena se dă pe lângă Maria? Cum de nimeni nu vede caracterul Elenei? Bine ca e atentă la tot ce făcea Raluca în această competiție. O fi geloasă că s-a îngrășat și Raluca este tot sexy”, a mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu o voia în finală pe Raluca Dumitru

Răzvan Botezatu a recunoscut, din postura de cel mai bun prieten al Faimoasei Raluca Dumitru, că se aștepta să o vadă în finală.

ADVERTISEMENT

”Raluca Dumitru era fata care avea viteză pe traseu, era pentru ștafetele de la Survivor. Aducea și puncte, sunt dezamăgit că a fost eliminată așa, din motive care nu țin de performanțele ei. Oricum, am vorbit cu ea, Raluca este bine, este încântată de experiența de la Survivor, o aștept acasă să îmi povestească ce a fost acolo”, a mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Mai mult, ne-a explicat el, ceea ce îl bucură, totuși, este că Raluca Dumitru, chiar dacă a fost eliminată de la Survivor România 2021, este cu moralul ridicat și este sănătoasă.

ADVERTISEMENT

”Mi-a spus că se simte bine, că nu e bolnavă, că are moralul bun și că experiența Survivor i-a arătat cât de importante sunt anumite lucruri. Ea nu e foarte supărată că a fost eliminată, dar, sunt eu convins, și-ar mai fi dorit să participe la competiție”, a mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Logodnicul Faimoasei Elena Marin explică nominalizarea Ralucăi

”Mă bucur enorm pentru Elena că a devenit, din nou, favorita publiului. Merită din plin, a îndurat de toate în acest show, dar n-a renunțat nicio secundă la lupta, ba chiar a luptat corect, fără a-i atacă pe ceilalți, așa cum se poartă în echipa Faimoșilor”, a spus, pentru FANATIK, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Mai mult, după ce a mulțumit susținătorilor logodnicei sale, el a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, cum vede nominalizarea Faimoasei Raluca Dumitru, fostă colegă de televiziune cu Elena Marin.

”Nominalizarea a fost una cât se poate de corectă, din două motive. Elena a nominalizat cel mai slab sportiv din echipa ei, conform clasamentului eficienței, apoi, din punctul meu de vedere, este inacceptabil să fii într-o astfel de competiție și să te autodeclari pierzător, exprimând, în mod clar, că un alt concurent trebuie să câștige. În momentul în care afirmi lucrul asta, pur și simplu nu mai ai sens acolo, nu mai ai ce să cauți într-un astfel de show. În sport, lipsa dorinței de a câștigă este aspru pedepsită, iar Survivor este, în esență, o competiție sportivă”, a mai explicat Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Elena Marin, scandal cu Raluca Dumitru, înainte de consiliul de eliminare de la Survivor

Chiar înainte de Consiliul de liminare de la Survivor România 2021, după ce au câștigat jocul de comunicare, echipa Faimoșilor a fost zguduită de un nou scandal, cel între Raluca Dumitru și Elena Marin, cele două aruncându-și cuvinte nu tocmai amabil una celeilalte.

Astfel, după ce Elena Marin i-a spus Ralucăi Dumitru că este păcălită de jocurile de culise din echipă, iar aceasta i-a reproșat că nu ar avea minte, discuțiile dintre cele două au degenerat, ajungându-se în situația ca prima să o nominalizeze pe colega sa de echipă pentru eliminare, lucru care, de altfel, s-a și întâmplat.

Echipa Faimosilor
Echipa Faimosilor, zguduita de scandalul dintre Elena Marin si Raluca Dumitru dupa castigarea jocului de comunicare Foto: Kanal D

”În continuare, Elena primește acuzații din ce în ce mai deplasate, chiar sunt curios până unde vor ajunge, mă aștept la orice. Totuși, sper să treacă cu bine peste toate obstacolele, peste toate nedreptățile și sper că binele să învingă! Sunt foarte mândru de ea, pentru că nu a schimbat-o nimic, nici condițiile grele, nici ploaia de acuze, jigniri sau înțepături. Este exact același om pe care îl știu, determinat și lipsit de răutate”, spune logodnicul Elenei Marin după eliminarea Faimoasei Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT