Fotbal intern

Prima reacție FCSB după protocolul privind Arena Națională: „A fost ideea Primăriei”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 18.06.2018 | 12:00
Prima reacție FCSB după protocolul privind Arena Națională

Arena Națională a trecut practic în administrarea FCSB după un protocol semnat între roș-albaștri și Primăria Municipiului București, în urma căruia costurile de mentenanță ale gazonului erau stabilite de clubul de fotbal, dar plătite de primăria generală a Capitalei.

Cel care și-a pus semnătura din partea clubului de fotbal pe protocolul de colaborare este președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Valeriu Argăseală. Întrebat despre acest acord, Argăseală a anunțat că: „Primăria a avut ideea protocolului, a venit și a spus că dorește ca în contul chiriei pe care trebuie s-o plătim pentru stadion, în măsura în care sumele respective nu depășesc valoarea chiriei, noi să facem acest protocol în trei”, a spus Argăseală, într-o reacție acordată celor de la gsp.

Primăria plătește mentenanța din timpul meciurilor FCSB de pe Arena Națională

Întrebat de ce protocolul acoperă și costurile de mentenanță din timpul meciurilor, Argăseală a răspuns că înainte primeau stadionul „la cheie” înaintea meciurilor, iar costurile nu au cum să nu fie acoperite: „Dacă ele sunt băgate în situația de lucrări, asta înseamnă mentenanță. Mentenanță nu înseamnă doar între meciuri. Înseamnă și cele pentru meci, înainte, la pauză. Inclusiv trasarea liniilor, udarea, porțile”, a spus președintele FCSB.

Reamintim că din 1 noiembrie 2017 a intra în vigoare un protocol controversat între Primăria Muncipiului București și FCSB, prin care formația lui Gigi Becali putea să încheie un contract cu orice terț care să presteze serviciile, iar suma era „compensată din sumele aferente închirierii stadionului și achitării utilităților”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!