ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Prima reacţie a lui Aguero după accident! Ce spune Pep Guardiola

Kun Aguero a suferit un accident grav de circulaţie în Olanda, în timp ce se afla într-un taxi, care se îndrepta spre aeroport. Maşina a derapat şi a intrat într-un stâlp. Atacantul lui...
Autor: Marian Popovici | 29.09.2017 | 19:28
Prima reacţie a lui Aguero după accident! Ce spune Pep Guardiola

Kun Aguero a suferit un accident grav de circulaţie în Olanda, în timp ce se afla într-un taxi, care se îndrepta spre aeroport. Maşina a derapat şi a intrat într-un stâlp. Atacantul lui Manchester City a suferit o fractură costală. Repercusiunile ar fi fost mult mai grave, dar Aguero a avut centura de siguranţă, care l-a salvat.

ADVERTISEMENT

Aguero a vorbit pentru prima dată despre accident: ”Taximetristul nu a văzut curba şi a derapat. Când a derapat, a lovit stâlpul. Mi-au rupt o coastă şi mă doare foarte tare. Voi fi externat curând”, a spus Aguero, conform Radio Metro de Argentina. Atacantul va lipsi aproximativ două luni după acest accident. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Aguero, apărat de Guardiola: “Avea zi liberă”

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a vorbit prima dată despre accidentul suferit de Kun Aguero, spunând că în timpul liber, argentinianul poate să facă ceea ce doreşte: ”Avea o zi liberă. Ne bucurăm că este ok. Nu va putea juca contra celor de la Chelsea. Nu mă interesează ce fac jucătorii în ziua lor liberă”, a spus antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola.

Atacantul lui Manchester City este internat în spitalul din Amsterdam. El va lipsi de la meciul cu Chelsea, de sâmbătă seara, dar va prinde o mare parte din meciurile de toamnă din Premier League şi Champions League, perioada de pauză fiind estimată la două luni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!