Prima reacţie a lui Halep după succesul cu Radwanska: "Trebuie să îmi stăpînesc emoţiile"

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati reuşind o victorie în două seturi, 7-5, 6-1 împotriva lui Agnieszka Radwanska. În penultimul act, românca joacă împotriva lui Angelique Kerber.

Simona Halep a revenit în primul set de la 0-4 şi a declarat după meci: "Trebuia să schimb ritmul. N-am mai lovit atît de puternic ca în primele patru game-uri şi n-am mai greşit atît de mult ca în startul meciului. Radwanska a avut un start foarte bun, în acele patru game-uri, dar apoi a trebuit să schimb ceva, să încerc mai multe unghiuri, am revenit şi cred că am fost cea care a dominat partida.

Trebuie să-mi stăpînesc emoţiile. Cînd joc contra lui Kerber, simt că pot fi agresivă, dar nu e aşa uşor. Trebuie să am răbdare, să-mi fac jocul, cum am făcut azi. Cred că va fi o partidă asemănătoare. Trebuie să lupt, ştiu că pot cîştiga, am această încredere. Ştiu că înfrunt o mare jucătoare, dar n-am nimic de pierdut. Îmi voi face treaba şi voi încerca să o înving", a declarat Halep după meci.

Meciul dintre Simona Halep şi Angelique Kerber, din semifinalele turneului de la Cincinnati, va avea loc sâmbătă, după ora 21:30.