Fotbal international

Prima reacție oficială a clubului PSG după anunțul șocant din L’Equipe

12.10.2018 | 19:24
Prima reacție oficială a clubului PSG după anunțul șocant din L'Equipe
Prima reacție oficială a clubului PSG după anunțul șocant din L'Equipe
ADVERTISEMENT

L’Equipe a dezvăluit în ediția sa online că UEFA ar fi deschis o anchetă în urma unor suspiciuni de blat la meciul dintre PSG și Steaua Roșie Belgrad, încheiat cu victoria francezilor, scor 6-1.  

Jurnaliștii francezi au contactat clubul PSG, care a negat toate acuzațiile. UEFA a alertat autoritățile franceze în cursul zilei de joi cu privire la acest eveniment. Însă nu membri din cadrul clubului frances sunt suspecți, ci un om-cheie care se află în organigrama celor de la Steaua Roșie Belgrad. Conform L’Equipe, acesta ar fi pariat cinci milioane de euro prin interpuși pe o înfrângere la cinci goluri diferență a echipei sale.

ADVERTISEMENT

Prima reacție oficială a clubului PSG

„Vestea pe care ne-ați oferit-o aduce uimire și indignare în tabăra noastră. În niciun moment vreun membru al clubului nostru nu a fost contactat de adversari pentru a discuta alte aspecte decât cele clasice, care țin de organizarea jocului. Cu această ocazie, PSG își arată atașamentul față de un principiu fundamental al sportului, cel al integrității competiției. Refuzăm să luăm parte la orice eveniment care prejudiciază integritatea sportului”

PSG a condus cu 4-0 la pauză în acel joc, iar Mbappe a dus scorul la 5-0 în minutul 70. Sârbii au redus din diferență însă patru minute mai târziu prin Marko Marin, pentru ca Neymar să stabilească scorul final în minutul 81. În urma celui de-al șaselea gol primit de echipa sa, portarul oaspeților a râs.

ADVERTISEMENT

Steaua Roșie a tras tare să ajungă la masa bogaților, evoluând în toate tururile preliminare. Sârbii s-au calificat în grupe după o absență de peste două decenii, iar în prima rundă au reușit un rezultat mare, 0-0 pe teren propriu cu Napoli.

Pentru Steaua Roșie urmează două partide consecutive împotriva lui Liverpool. Dacă acuzațiile se vor dovedi reale, atunci clubul din Serbia riscă să fie exclus ani buni din competițiile europene.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri