Carousel hot news

Preşedintele RECEP ERDOGAN s-a întors în Turcia! Anunţul OFICIAL!

UPDATE. Preşedintele Erdogan s-a întors în Turcia cu avionul. Conform AP, avionul în care se afla Erdogan a aterizat chiar pe aeroportul Ataturk din Istanbul, unde preşedintele a fost primit cu...
15.07.2016 | 23:59
Preşedintele RECEP ERDOGAN s-a întors în Turcia! Anunţul OFICIAL!
ADVERTISEMENT

UPDATE. Preşedintele Erdogan s-a întors în Turcia cu avionul. Conform AP, avionul în care se afla Erdogan a aterizat chiar pe aeroportul Ataturk din Istanbul, unde preşedintele a fost primit cu aplauze şi urale de foarte mulţi susţinători. De asemenea, conform publicaţiei, acesta ar putea fi un semnal puternic că puciul a eşuat sau este pe cale să eşueze.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-ar afla la Bodrum, în concediu, şi este în siguranţă, au declarat surse apropiate Preşedinţiei.

ADVERTISEMENT

Dovadă stă declaraţia făcută în urmă cu puţin timp, prin FACETIME, de către acesta în care precizează că lovitura de stat este încercată de o minoritate a armatei turce şi transmite un mesaj CLAR: “VOM TRECE PESTE ASTA!”, susţine The Guardian.

Erdogan a făcut apoi apel la oameni: “Le cer să iasă în pieţe şi să se strîngă la aeroporturi. Nu există putere mai mare decît puterea poporului!“.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri