Prima REACŢIE a Simonei după CALIFICAREA în finală. Ce i-a spus Cahill în setul secund!

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Montreal. Românca a trecut în trei seturi de Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2. Simona a început extraordinar meciul, însă în setul secund a fost un car de nervi.

În gameul 7 din setul secund, Simona Halep a fost foarte nervoasă, izbind de trei ori racheta de pămînd. Imediat după această reacţie nervoasă, Darren Cahill a coborît din tribună. ”Calmează-te. Joci foarte bine, nu trebui să dai cu racheta de pămînt. Controlează-ţi emoţiile, numai aşa o să iei decizii bune”, i-a spus Darren Cahill Simonei.

Setul al treilea a fost din nou unul în care Simona Halep şi demonstrat valoarea, terminînd meciul cu şase game-uri cîştigate consecutiv!

”N-a fost un meci uşor. Kerber e o jucătoare puternică, dar a făcut multe greşeli. Am greşit şi eu. În setul secund am oferit nişte puncte gratuite. În al treilea, m-am luptat pentru fiecare minge. Sînt fericită că am cîştigat. A fost o atmosferă foarte frumoasă în tribune. Sper să fac un meci bun în finală.”, a spus Halep la finalul meciului cîştigat în faţa nemţoaicei Kerber.