Sport

Prima REACŢIE a SIMONEI HALEP despre noul IUBIT! Ce spune

SIMONA HALEP. Spynews a scris zilele trecute că sportiva are o relaţie cu fiul lui Teia Sponte, Costa. Întrebată de această relaţie cu fiul oficialului Stelei, Halep a fost rezervată în...
04.03.2015 | 16:28
Prima REACTIE a SIMONEI HALEP despre noul IUBIT Ce spune

SIMONA HALEP. Spynews a scris zilele trecute că sportiva are o relaţie cu fiul lui Teia Sponte, Costa. Întrebată de această relaţie cu fiul oficialului Stelei, Halep a fost rezervată în declaraţii:

“Nu ştiu nimic despre asta. Am aflat şi eu din presă. Este viaţa mea personală şi o să o ţin departe de tot ce înseamnă public. Nu îmi place să vorbesc despre asta, însă cei care citesc să nu creadă tot ce se scrie acolo pentru că uneori oamenii exagerează. Nu îmi place să fiu în centrul atenţiei şi nu îmi place să se scrie despre mine. Sînt o fată normală ca toate celelalte, nu îmi place să ies în faţă cu ceva anume, trăiesc viaţa normal şi chiar am grijă să am linişte şi să am o viaţă cît mai plăcută”, a declarat pentru ProTV Simona Halep despre presupusa relaţie cu Costa Sponte.

SIMONA HALEP. Campioana noastră a povestit şi cîteva momente inedite din carieră, dar şi despre cum se descurcă cu celebritatea:

…despre momentul în care a luat amendă în trafic: “Am fost oprită în trafic de un poliţist, dar nu pentru autograf, ci pentru amendă. Am luat-o înainte să plec la Dubai… Cum am mai spus, sînt un cetăţean normal şi am plătit amenda. Trebuie să primesc şi eu amendă dacă am greşit, trebuie să respect regulile în trafic, dar, întradevăr, m-am întîlnit cu mai mulţi poliţişti care m-au oprit ca să le dau autografe”, a declarat Halep pentru ProTV.

…despre cum se descurcă cu celebritatea: “Pot să merg oriunde şi să fac ce vreau, însă e puţin mai aglomerat, pentru că toţi îmi cer un autograf şi să stau la poze. E un moment frumos în viaţa mea, e şi un pic obositor, însă trebuie să mă adaptez şi să mă bucur de ce mi se întîmplă. Nu am calculat cîte autografe dau într-o zi, nici am timp să dau foarte multe, pentru că stau la antrenamente, merg apoi destul de repede acasă, nu prea ies în oraş. Cînd am nevoie de ceva, merg la market, îmi iau ce am nevoie. Acolo toată lumea mă recunoaşte şi mă salută, oamenii îmi transmit numai bine şi felicitări, e ceva foarte frumos”, a declarat Halep pentru ProTV.

SIMONA HALEP. Următorul turneu la care va participa campioana noastră este cel de la Indian Wells şi care va începe pe 11 martie.

Dorinel a bătut palma cu Niculae! Vezi care este contractul său

Vivi rupe tăcerea: “Cu mine la club, nu se intra în INSOLVENŢĂ!”

STEAUA. Gâlcă a răbufnit! A ajuns la DISPERARE! “NU SE MAI POATE”

Azi fac un AN de ÎNCHISOARE! El e primul GREU care va fi ELIBERAT!

EXCLUSIV / Motivul FURIEI lui Josl DRAMA fetiţei sale: “E la SPITAL!”

STEAUA. Căpitanul, PROPUS la o FORŢĂ din Rusia! “E cel mai bun!”