Simona Halep

Prima reacţie a Simonei Halep după eşecul DUR din finală: “Îmi pare rău că am jucat atât de prost”

UPDATE: Fostul număr 1 mondial la masculin în anii 1970-80, Ilie Năstase, consideră că stilul de joc al spanioloaicei este foarte greu de contracarat de către Halep, dar că toate aceste turnee,...
21.08.2017 | 08:13
Prima reactie a Simonei Halep dupa esecul DUR din finala Imi pare rau ca am jucat atat de prost
ADVERTISEMENT

UPDATE: Fostul număr 1 mondial la masculin în anii 1970-80, Ilie Năstase, consideră că stilul de joc al spanioloaicei este foarte greu de contracarat de către Halep, dar că toate aceste turnee, oricât de puternice ar fi, sunt doar pregătitoare pentru US Open:

Scorul nu contează. Că e 6-1 sau că e 7-6, tot acolo e, a spus Ilie Năstase. Stilul Muguruzei nu-i convine lui Halep pentru că loveşte foarte puternic, e mingea repede. A jucat puţin defensiv Simona. Oricum, ăsta e viitorul tenisului, să loveşti din orice poziţie, dacă intră – bine, dacă nu intră – iarăşi bine .Astea sunt turnee pregătitoare pentru US Open. Bănuiesc că toate vor să ajungă într-o formă bună. Simona a pierdut doar două meciuri sau trei”

ADVERTISEMENT

UPDATE: Simona Halep este totuşi mulţumită pentru parcursul avut în turneul de la Cincinnati, exceptând finala, în care a recunoscut superioritatea totală a ibericei:

”Astăzi a fost o zi foarte urâtă. Chiar dacă am arătat că am cedat, nu am cedat. Ritmul a fost un pic rapid şi m-am panicat şi nu prea am putut să găsesc soluţii. A fost foarte cald, dar a fost şi pentru ea. Am câteva bătături care mă deranjează, dar acestea sunt lucruri minore pentru o finală. Astăzi a fost prea bună pentru mine.

ADVERTISEMENT
 După această finală nu rămân cu prea multe lucruri. După acest turneu rămân cu un lucru foarte important. În primele meciuri nu am jucat foarte bine şi totuşi am câştigat. Au fost două meciuri foarte grele, după care am ajuns la un nivel foarte ridicat”- a declarat Simona pentru Digisport.
Simona Halep nu a mai pierdut la o asemenea diferenţă din 2013, când a fost învinsă de italianca Sara Errani. A fost a 26-a finală din cariera Simonei, din care a câştigat 15.

Simona Halep a fost pulverizată în finala turneului de la Cincinnati de Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6. Finala a ţinut doar 57 de minute şi nu a avut istoric. Campioana noastră a fost dominată autoritar pe toată durata meciului. 

Simona Halep reactie Cincinnati. Simona Halep a fost afectată de această înfrângere, însă la finalul meciului a avut puterea de a-şi felicita adversara pentru meciul foarte bun pe care l-a făcut. Simona le-a mulţumit şi fanilor, care au încurajat-o frenetic din tribune.

ADVERTISEMENT

Simona Halep reactie Cincinnati: “Chiar dacă am jucat atât de prost, voi reveni” 

Simona Halep reactie Cincinnati. “Mulţumesc suportului publicului. A fost fenomenal. Chiar dacă am jucat atât de prost, voi aţi fost alături de mine. Îmi pare rău pentru această evoluţie, dar mă voi întoarce la anul. Mulţumesc echipei mele pentru această săptămână şi familiei mele care mă urmăreşte”, a spus Halep la finalul meciului.

Simona Halep reactie Cincinnati. Simona Halep se pregăteşte pentru US Open, turneu care va începe pe 28 august. La New York, Halep va fi favorita doi a turneului după Karolina Pliskova. Campioana noastră este la doar 5 puncte de liderul mondial.

ADVERTISEMENT
Tags: