Prima REACŢIE a Simonei Halep după victoria de la Montreal! ”M-am simţit ca acasă”

Claudiu Melinte   
in Simona Halep
31/07/2016, 23:59
Prima REACŢIE a Simonei Halep după victoria de la Montreal! ”M-am simţit ca acasă”

De foarte multă vreme nu am mai văzut-o pe Simona Halep atît de fericită. Are şi motive! Sportiva noastră a cîştigat două finale WTA în mod consecutiv. În urmă cu două săptămîni se impunea la Bucureşti, iar acum a cîştigat la Montreal. În finala din Canada, Simona Halep a învins-o pe Madison Keys în două seturi, scor 7-6, 6-3.

”Vreau să vă mulţumesc că aţi venit. M-am simţit ca acasă, foarte mulţi români au venit la meciuri. O felicit şi pe Madison, care a făcut un meci foarte bun. Mulţumesc echipei mele, a fost un maraton în această săptămînă. Vreau să vă rog să nu plecaţi din tribune pentru că urmează şi meciul de dublu”, a spus Simona Halep după finala cîştigată la Montreal.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×