Prima reacţie a unei vedete a lui City: "Ne va fi GREU la Bucureşti"

Steaua o va înfrunta pe Manchester City în faza play-off a Ligii Campionilor, iar Raheem Sterling a fost primul jucător al cetăţenilor care a vorbit despre această dublă manşă.

"Va fi o dublă foarte dificilă, mai ales meciul tur din deplasare. Trebuie să . Sîntem mulţumiţi cu tragerea la sorţi, dar asta nu însemnă că ne-am gîndit să evităm un anume adversar, cum ar fi Roma. Este important să obţinem un rezultat bun la Bucureşti. Avem un început de sezon foarte complicat, dar trebuie să dăm totul pe teren pentru a obţine cele mai bune rezultate. Probabil vom afla mai multe despre Steaua în următoarele zile, dar ştiu că este o echipă greu de desfăcut, greu de bătut. Dacă este în urne la această tragere, e clar că este o echipă bună. Despre jucătorii lor, luaţi individual, ne va explica antrenorul mai multe", a declarat Raheem Sterling, imediat după antrenamentul lui City.

Steaua va juca partida tur cu Manchester City, pe 16 august, iar returul se va juca pe Ettihad Stadium, pe 24 august. Sterling a fost adus la City în vara lui 2015, de la Liverpool, pentru 62,5 milioane de euro.