Fotbal international

Primă record la calificare pentru CFR Cluj! Jucătorii lui Dan Petrescu vor încasa câte 10.000 de euro dacă trec de Sevilla. EXCLUSIV

27.02.2020 | 18:50
Prima record la calificare pentru CFR Cluj Jucatorii lui Dan Petrescu vor incasa cate 10000 de euro daca trec de Sevilla EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca pe Ramon Sanchez Pizjuan unul dintre cele mai importante meciuri din istoria recentă în returul cu Sevilla din 16-imile Europa League. FANATIK a aflat că elevii lui Dan Petrescu vor avea parte de o primă specială în caz că trec de spanioli. 

Primă record la calificare pentru CFR Cluj! Jucătorii lui Dan Petrescu vor încasa câte 10.000 de euro dacă trec de Sevilla

Din informațiile noastre, fiecare jucător al lui CFR Cluj va încasa 10.000 de euro pentru o eventuală calificare în optimile de finală ale competiției. În tur scorul a fost egal, scor 1-1, după ce ardelenii au condus până în final de meci.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a deschis scorul din lovitură de la 11 metri, însă ibericii au reușit egalarea când mai erau 8 minute de joc prin El Nesyri. Echipa lui Dan Petrescu are nevoie de un succes pe terenul Sevillei sau un egal cu un scor de 2-2 sau mai mare.

FANATIK a aflat că Dan Petrescu are de gând să trimită aceeași echipă de start ca și în meciul tur. Astfel, CFR Cluj va arăta în felul următor: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Djokovic – Păun, Traore, Omrani.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: “Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist”

Dan Petrescu a declarat că ar fi o minune ca CFR Cluj să reușească să ducă meciul în prelungiri pe Ramon Sanchez Pizjuan:  ”Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici.

Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

Julen Lopetegui: “Toate acestea îi fac să fie competitivi în campionat şi în Europa League”

De cealaltă parte, antrenorul andaluzilor a lăudat CFR Cluj, dar și fotbalul românesc, pe care l-a caracterizat ca fiind unul de foarte bună calitate cu echipe puternice:

ADVERTISEMENT

“Avem ambiţie maximă, suntem conştienţi ce adversar dificil este un CFR Cluj care este mai periculoasă în deplasare decât acasă şi trebuie să fim pregătiţi să facem un meci mare şi să răspundem.

“CFR Cluj are jucători foarte buni din naţionala României şi alţii pe care-i cunoaştem bine din alte campionate şi un antrenor care este liderul proiectului. Toate acestea îi fac să fie competitivi în campionat şi în Europa League şi de aceea mâine trebuie să fim pregătiţi să întâlnim o echipă foarte bine antrenată.

Nu ştim cum vor juca. Au un stil definit, dar uneori au schimbat jucând cu o linie de cinci sau de patru, cum au făcut în tur, fiindcă au capacitatea să se adapteze la orice tip de sistem”, a spus Julen Lopetegui.

Sevilla – CFR Cluj se dispută joi, de la ora 22:00. Partida și toate informațiile despre meciul retur din 16-imile Europa League pot fi urmărite LIVE pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Tags: