Nicio categorie

Prima retragere după Franţa-Argentina 4-3! “Le doresc tot binele” Cine îl urmează!

30.06.2018 | 19:26
Prima retragere după Franţa-Argentina 4-3!
Javier Mascherano şi-a anunţat retragerea după Franţa-Argentina 4-3

Franţa – Argentina 4-3 a fost primul meci din faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial 2018. La finalul partidei de la Kazan, unul dintre jucătorii lui Jorge Sampaoli şi-a anunţat retragerea de la naţională.

“Aşa este fotbalul. De multe ori nu se întâmplă ceea ce ne dorim. Important este cu nu cred că poate exista vreun reproş. Le doresc tot binele colegilor şi sper să reuşească o performanţă mai bună în viitor. De acum o să fiu fanul Argentinei. S-a terminat istoria”, a declarat Javier Mascherano la finalul meciului.

Cine s-ar mai putea retrage după Franţa – Argentina 4-3

Javier Mascherano este primul fotbalist care îşi anunţă retragerea după meciul Franţa – Argentina, însă fotbalistul de 34 de ani ar putea să fie urmat de Sergio Aguero sau Lionel Messi. În timpul Campionatului Mondial 2018, presa sud-americană a susţinut că zece jucători ar putea să se retragă la finalul turneului final din Rusia. Lucas Biglia este al doilea jucător care şi-a anunţat retragerea de la naţionala Argentinei. “Sper să vină o generaţie nouă şi să poată lucra în linişte. Mă retrag şi ştiu că am dat totul pentru echipă”, a declarat fotbalistul de 32 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri