Life

Theo Rose, prezentatoare la SuperStar România: “Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem”

Theo Rose se alătură echipei SuperStar România, astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV. Frumoasa prezentatoare îi încurajează pe cei 8 concurenți să creeze o "super atmosferă"
19.11.2021 | 17:40
Theo Rose prezentatoare la SuperStar Romania Vreau sa se auda in toata tara ce super atmosfera avem
ADVERTISEMENT

”Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România!”, este mesajul frumoasei prezentatoare Theo Rose pentru telespectatorii show-ului difuzat de PRO TV. Astăzi, de la ora 20:30, va avea loc prima semifinală a show-ului SuperStar România.

Theo Rose, despre colaborarea cu PRO TV pentru show-ul SuperStar România

Cântăreața abia așteaptă să se alăture echipei și să îi încurajeze pe concurenți.

“O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a declarat Theo Rose.

ADVERTISEMENT

SuperStar România, competiția care le dă șansa tinerelor talente de a se afirma

După ce au întâmpinat pe parcursul competiției mai multe provocări, astăzi este ocazia de a demonstra că sunt cei mai buni. Cei 32 de concurenți care au trecut de audiții și recall-uri vor fi prezenți pe scena de la Arenele Romane, unde vor trebuie să impresioneze juriul cu talentul lor. Lupta între concurenți începe azi, de la 20:30 în prima semifinală SuperStar România.

Cum vor decurge semifinalele SuperStar România

În fiecare dintre cele 4 semifinale vor participa câte 8 concurenți. Fiecare va interpreta 2 piese, însă doar 2 concurenți vor putea intra în live-uri. Dintre cei 6 rămași, unul va intra la votul publicului. Atunci când etapa ia sfârșit, 8 concurenți vor fi deja calificați, în timp ce 4 dintre ei își vor pune speranțele în votul publicului, pentru a obține unul din cele 2 locuri.

ADVERTISEMENT

Cei 8 concurenți din semifinala difuzată astăzi sunt: Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Dan Timofei, Gabriel Roșu, Maria Ojică și Victoria Peșterean.

Fiecare dintre ei a impresionat juriul în edițiile anterioare și sunt gata pentru a demonstra că merită un loc în finală. Vor putea aceștia să gestioneze emoțiile și să susțină un concert pe o scenă atât de importantă? Aflăm în această seara, pe PRO TV.

ADVERTISEMENT

În cadrul acestei semifinale, Smiley va oferi wild card-ul. Persoana pe care acesta o va alege îl va determina să spună că are ”o voce unică în concurs”. 

Cine va ajunge la votul publicului, dar și cine va reuși să rămână în luptă, aflăm în această seară. Nicio greșeală nu le va scăpa juriului format din Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT