Primă specială pentru CFR contra FCSB! Pentru ce se bat clujenii

Liga 1 Betano, CFR - FCSB

Partida contra celor de la FCSB a fost văzută ca una deosebită pentru cei de la CFR Cluj. Având în vedere că aveau posibilitatea să se distanţeze la şapte puncte de roş-albaştri, conducătorii clujeni au ales să îi mobilizeze pe jucători şi din punct de vedere financiar.

Astfel, înainte de partidă, Iuliu Mureşan i-a anunţat pe jucătorii celor de la CFR că vor avea o primă dublată la acest meci. În condiţii normale, un jucător titular de la CFR Cluj câştigă 1.000 de euro pentru victorie la un meci important pe teren propriu în Liga 1. La partida cu FCSB, aceştia au avut parte de 2.000 de euro primă de victorie.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CFR stă foarte bine din punct de vedere financiar, clubul ieşind din insolvenţă înainte de începutul sezonului şi fiind preluată, în acte cel puţin, de  Marian Băgăcean după retragerea în umbră a lui Arpad Paszkany. CFR este, în acest moment, echipa care este pe locul doi la salarii în Liga 1, la mică distanţă de FCSB.

CFR Cluj se afla pe primul loc al clasamentului înainte de derby-ul etapei, la patru puncte distanţă de FCSB, care era şi la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu, altături de care împărţea locurile 3 şi 4. Pe poziţia a doua se instalase CSU Craiova, care era la doar trei puncte distanţă de lider.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933