Fotbal intern

Ce primă „imensă” au fotbaliștii de la Unirea Alba Iulia pentru o victorie cu FCSB

27.09.2018 | 19:31
Ce prima imensa au fotbalistii de la Unirea Alba Iulia pentru o victorie cu FCSB
ADVERTISEMENT

Unirea Alba Iulia va găzdui FCSB în 16-imile Cupei României la fotbal, iar partida cu roș-albaștrii reprezintă un eveniment important din cariera jucătorilor legitimați la clubul care i-a lansat în fotbalul mare pe Gicu Grozav și pe Nicolae Stanciu. Astfel, fotbaliștii de la Unirea Alba Iulia au promisă o primă importantă pentru calificare.

Chiar dacă un duel cu vicecampionii de la FCSB reprezintă o motivație în plus pentru elevii lui Adrian Bicheși, conducerea a ales să ofere și un impuls financiar celor de la Unirea Alba Iulia. Astfel, albaiulienii au promisă o primă de 1.500 de lei pentru o calificare în optimile Cupei României!

ADVERTISEMENT

Primă importantă pentru cei de la Unirea Alba Iulia, care vor juca în fața unui stadion întreg

Pe lângă faptul că vor beneficia de această sumă suplimentară de bani, jucătorii de la Unirea Alba Iulia vor avea parte și de o susținere demnă de un meci dintr-o ligă superioară celei de-a treia divizii. Astfel, partida dintre echipa din orașul Marii Uniri și FCSB se va juca pe stadionul Minaur din Zlatna, cea mai apropiată arenă de Alba Iulia care are în dotare o nocturnă.

Stadionul Minaur pe care evoluează CS Zlatna are o aură care aduce aminte de fotbalul din alte timpuri. Vestiarele sunt formate din mai multe camere și au băncuțe de lemn. Arena este sold-out pentru meciul din Cupă, întrucât gazdele au reușit să vândă toate cele aproape 3.000 de bilete pregătite pentru acest meci. 2.600 de bilete au fost vândute la prețul de 50 de lei, în timp ce fanii care îndrăgesc clubul din orașul Unirii au plătit câte 40 de lei pe tichet. De asemenea, alte 150 de bilete au fost la tribuna VIP, unde s-au plătit 70 de lei pe scaun. Astfel, ardelenii au câștigat aproape 30.000 de euro din rețeta financiară, bani din care ar putea acoperi o eventuală primă pentru calificarea Unirii în duelul cu FCSB.

ADVERTISEMENT