Sport

Prima veste bună pentru FCSB înainte de meciul cu Saburtalo! Un jucător cheie s-a refăcut şi va intra printre titulari. Exclusiv

Darius Olaru a ieşit accidentat în meciul cu Rapid şi a devenit incert pentru meciul retur cu Saburtalo. Din informaţiile FANATIK, mijlocaşul nu are o leziune serioasă şi va putea fi folosit în returul cu georgienii.
25.07.2022 | 15:22
Prima veste buna pentru FCSB inainte de meciul cu Saburtalo Un jucator cheie sa refacut si va intra printre titulari Exclusiv
Darius Olaru s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Rapid şi va putea evolua cu Saburtalo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are un start slab de sezon. Roş-albaştrii au pierdut fără drept de apel derby-ul cu Rapid, scor 0-2, meci în care unul dintre cei mai importanţi jucători, Darius Olaru, a ieşit accidentat, în minutul 75.

Prima veste bună pentru FCSB înainte de meciul cu Saburtalo! Olaru e apt de joc

Staff-ul tehnic voia să odihnească o parte a titularilor, astfel că Darius Olaru şi Octavian Popescu au fost ţinuţi pe banca de rezerve. Cei doi au intrat la pauză, în încercarea de a revigora jocul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Însă, planurile lui Toni Petrea s-au năruit. Nu doar că nu i-au odihnit pe titulari, dar FCSB a pierdut şi meciul, iar Darius Olaru a ieşit accidentat după un duel tare la mijlocul terenului. Fotbalistul a încercat să continue, dar durerile l-au făcut să ceară schimbare.

Din informaţiile FANATIK, testele medicale ale lui Olaru nu au scos la iveală vreo problemă serioasă şi mijlocaşul va fi apt de joc pentru meciul cu Saburtalo, programat joi, pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii şi Cristi Ţermure pregătesc returul, după plecarea lui Toni Petrea de la FCSB!

Pe bancă nu va mai fi Toni Petrea, care a plecat de la FCSB imediat după meciul cu Rapid, FANATIK anunţând că o eventuală înfrângere în faţa giuleştenilor l-ar putea costa postul pe tehnicianul roş-albaştrilor.

Până la numirea unui nou antrenor, de echipă se ocupă Mihai Pintilii şi Cristi Ţermure, iar cei doi ar putea sta pe banca tehnică la meciul de joi, dacă FCSB nu va ajunge la un acord cu un nou tehnician.

ADVERTISEMENT

Prima variantă a lui Gigi Becali este Nicolae Dică, informaţie oferită de FANATIK încă din urmă cu patru zile. Patronul FCSB a confirmat că fostul decar al roş-albaştrilor ar putea deveni noul antrenor, dacă negocierile vor ajunge la un consens.

Rachid Bouhenna are şi el probleme medicale!

Alături de Darius Olaru, după meciul cu Rapid s-a confruntat cu probleme medicale şi Rachid Bouhenna. Fundaşul central adus în această vară a evoluat doar 45 de minute în confruntarea cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 20:30, FCSB are de întors înfrângerea din Georgia, suferită cu 0-1. Roş-albaştrii vor să evite situaţia de anul trecut când au fost eliminaţi din Europa de Şahtior Karagandy, tot în turul doi preliminar al Conference League.

  • 24 de ani are Darius Olaru
  • 5.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „se califică Saburtalo” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT